Kalendář vinařských akcí pro rok 2009

Výzva pořadatelům vinařských akcí v roce 2009. Národní vinařské centrum ve spolupráci s nakladatelstvím Geronimo chystají, jako již v minulých a letoším roce, kalendář vinařských akcí pro rok 2009. Akce budou zveřejněny v tištěné podobě v knize "Malá encyklopedie moravských a českých vín" vydávané nakladatelstvím Geronimo a v tištěném kalendáři vinařských akcí, vydávaným Národní vinařským centrem. Zveřejnění v obou publikacích je zdarma.



Pro zveřejnění v "Malé encyklopedii" je nutno vyplnit formulář (ke stažení na konci zprávy) a doručit e-mailem do 20. srpna 2008 na email: branko.cerny@vinnysklep.cz. Variantně registraci můžete provést on-line na webu www.wineofczechrepublic.cz (www.vinazmoravy.cz, www.vinazcech.cz), v sekci Kalendář akcí (Klikněte na "přidat akci". Před tím prosím zkontrolujte, jestli akce již není zadána). Akce, zadané přes tento webový formulář, budou automaticky zařazeny i do "malé encyklopedie".

Pro zveřenění v tištěném kalendáři, vydávaným Národním vinařském centrem v rámci projektu vinařské turistiky k 1. lednu 2009, je registrace pouze on-line na výše uvedeném odkazu. Pro tuto publikaci je možno se registrovat až do poloviny listopadu (bude zaslána ještě jedna výzva s upřesněním).

Jinak pro on-line verzi kalendáře na webu je možno se registrovat kdykoliv a v případně nutnosti akce také upřesňovat.

S pozdravem

Pavel Krška, Národní vinařské centrum.

Soubory ke stažení

Registační formulář pro malou encyklopedii (xls)
xls, 16384

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína