Národní vinařské centrum chystá kalendář vinařských akcí pro rok 2009

Národní vinařské centrum, o.p.s. chystá Kalendář vinařských akcí pro rok 2009 a vyzývá pořadatele vinařských akcí, zejm. soutěží a výstav vín, koštů, ochutnávek, vinařských slavností atd. k zařazení vinařských akcí do tohoto kalendáře.



Kalendář vinařských akcí pro rok 2009 navazuje na podobný úspěšný kalendář, který byl vydán pro rok 2008, a je součástí tiskovin nazvaných Krajem vína, které Národní vinařské centrum vydává v rámci projektu podpory a propagace vinařské turistiky na Moravě a v Čechách ve spolupráci s partnery projektu – Nadací Partnerství, Jihomoravským krajem a Centrálou cestovního ruchu jižní Moravy. Projekt je financován Vinařským fondem ČR.

Kalendář bude následně distribuován zdarma na vinařských akcích, na kterých se podílí Národní vinařské centrum a Vinařský fond ČR (vinařské a potravinářské veletrhy, soutěže, výstavy, prezentační večery atd.); bude distribuován v TIC ve vinařských regionech atd. Zároveň má tento kalendář internetovou obdobu na této webové stránce.

Pro přidání akce do kalendáře přejděte do sekce kalendář vinařských akcí, klikněte na tlačítko "Přidej akci do kalendáře vinařských akcí" a vyplňte požadované údaje. Pozor! Před tím, než budete akci přidávat prosím zkontrolujte, jestli stejnou akci již nezadal někdo jiný!.

Aby se akce projevila v tištěné podobě kalendáře, je třeba ji zadat do konce října 2008. Do on-line verze kalednáře (viz výše uvedený odkaz) je možno akce přidávat v průběhu celého roku.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína