Tištěný kalendář vinařských akcí na rok 2008

Národní vinařské centrum ve Valticích připravuje pro příští rok v rámci projektu podpory vinařské turistiky vydání tištěného kalendáře vinařských akcí v Čechách a na Moravě. Kalendář bude tištěnou verzí elektronického kalendáře akcí a bude sloužit ke společné propagaci vinařských událostí. Národní vinařské centrum bude tiskovinu distribuovat na veletrzích cestovního ruchu, prostřednictvím turistických informačních center na jižní Moravě a v českých vinařských podoblastech a také v partnerských vinotékách v celé České republice. Jeho prostřednictvím můžete i vy propagovat vinařské akce, které připravujete pro příští rok. Stačí je zařadit do Kalendáře akcí na těchto webových stránkách.

Jak akci do kalendáře zařadit?


1. Zkonrolujte, jestli vaše akce již v kalendáři vinařských akcí není. Některé akce na příští rok jsou již zadány v rámci spolupráce s kalendářem vinařských akcí pro Malou encyklopedii českých a moravských vín. Pokud je vaše akce již zadána, nezadávejte ji znovu, ale můžete nám zaslat požadavek na její editaci prostřednictvím odkazu, který je u každé akce.

2. Pokud zde akce není, lze ji velmi jednoduše zadat prostřednictvím elektronického formuláře. Přímý odkaz naleznete zde: FORMULÁŘ. Výhodou této formy je, že akce bude zároveň okamžitě zveřejněna na webových stránkách a k akci na webu můžete přiložit pozvánku, plakát, fotografie atd.; a to i dodatečně v průběhu roku.

3. V případě technických problémů je akci možné doplnit poslat e-mailem na adresu: michal.solarik@vinarskecentrum.cz ve struktuře:

Datum (v případě, že není známo přesné datum konání, stačí uvést pouze měsíc):
Název akce:
Město, kde je akce pořádána a místo konání (včetně vinařské oblasti Čechy/Morava a vinařské podoblasti):
Krátký popis akce včetně času konání:
Typ akce: Soutěž, výstava vín, Kurzy a přednášky, Degustace a ochutnávky, Vinařská slavnost, Veletrh, jiná akce
Informace o pořadateli, název (u instituce):
Kontaktní telefon:
Kontaktní e-mail:
www stránky:

Jméno a telefon na zadavatele záznamu:

Nevýhodou tohoto postupu je, že akce bude na webové stránky www.wineofczechrepublic.cz doplněna dodatečně.

TERMÍN DODÁNÍ PODKLADŮ
Sběr dat bude probíhat do pondělí 26. listopadu. U akcí, které do tohoto data nemají pevně stanoveno datum konání, stačí uvést měsíc, kdy se akce bude konat. V tiskovině bude uvedeno, že u těchto akcí bude datum konání upřesněno v průběhu roku a potenciální návštěvníci jej najdou na webových stránkách www.wineofczechrepublic.cz.

Tento termín se samozřejmě týká pouze tištěné podoby kalendáře, do kalendáře na webu lze akce přidávat kdykoliv.

Těšíme se na spolupráci při přípravě tiskoviny, která by se mohla stát, při dostatečném obsazení, skvělou pozvánkou do našich vinařských regionů.

Více informací: Michal Solařík, (tel.: 519 352 072, mobil: 602 470 261)

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína