Asian Wine Trophy do Koreje + Berliner Wein Trophy zdarma - informace pro vinaře

Upřesnění nabídky nabídky účasti na soutěžích OIV, UIOE a VinoFedu v Berlíně:

    1. Kdo přihlásí svá vína na Asian Wine Trophy do Koreje, zúčastní se TĚMI SAMÝMI víny i Berliner Wein Trophy zdarma.
    2. Startovné je 135€ za vzorek, při přihlášení 3 vzorků můžete poslat další 2 vzorky zdarma.
    3. Samozřejmě se lze zúčastnit jen jedné soutěže, ale je to nesmysl, když ta druhá je zdarma.
    4. Při splnění podmínek té které organizace (v ČR žádost Vinařskému fondu v termínu, v SR členství ve ZVHV) může Fond nebo Zväz přispět na startovné 2 vzorků a na dopravu vzorků. Podmínky nestanovujeme my, ale Fond nebo Zväz.
    5. Vyplněnou přihlášku ve formátu PDF je opravdu potřeba poslat na adresu redakce@e-sommelier.cz dnes nebo zítra, nejpozději v sobotu dopoledne, do předmětu mailu napište KOREA.
    6. Vzorky doručte do sběrných míst v BS Vinařských potřebách ve Velkých Bílovicích, do laboratoře Vína Matyšák v Pezinku nebo do naší redakce v Hrusicích nejpozději ve čtvrtek 7. června. Tento termín nebude prodloužen, v pátek vyzvedáváme a po přebalení jedou do Berlína.
    7. Posílá se 4+6 lahví 0,5, 0,375 nebo 0,75 litru, jen plně adjustované. Doporučuji neposílat tankové vzorky, ale již komplet hotová vína

******

Kdo přihlásí na ASIA WINE TROPHY (soutěž pod patronací OIV, UIOE a součást VinoFedu) tři vzorky po 135€, může další dva vzorky poslat zdarma – tedy 5 vzorků za 405€. Vedle Koreje budou tyto vzorky dále bezplatně soutěžit i na Berliner Wein Trophy v Berlíně, která je také součástí VinoFedu! Startovné na jeden vzorek se tak snižuje na polovic! Navíc doprava z Berlína do Asie jde na účet pořadatele.

Příklad: Pokud jste český nebo moravský vinař a podali jste Vinařskému fondu vloni žádost o příspěvek na Asia Wine Trophy, přispěje VF startovným na dva vzorky a uhradí celou dopravu. Vy zaplatíte za 1 vzorek 135€ a pošlete 5 vzorků na dvě soutěže VinoFedu najednou.

STARTOVNÉ ZA JEDNO VÍNO NA JEDNÉ SOUTĚŽI PAK VYCHÁZÍ JEN NA 13,5€ VČETNĚ DOPRAVY!!!

Částečně přeloženou přihlášku ve formátu PDF si stáhněte do svého počítače kliknutím SEM.

Vyplňte ji (čitelně v ruce nebo v počítači, pokud máte třeba Adobe Acrobat, Illustrator nebo nějaký program na zpracování obrazu – třeba Zoner, Lightroom, PhotoShop...) a odešlete do konce tohoto týdne (tedy do 1. června) na naši adresu redakce@e-sommelier.cz. Opravdu termín dodržte, potřebujeme čas, abychom všechny vaše vzorky přepsali do společné pořadatelské databáze v cloudu. Vám přihláška zabere 10 minut, nám všechny přihlášky několik dnů.

JAKO PŘEDMĚT MAILU UVEĎTE KOREA!!! Jinak by se nezařadil do správné databáze.

Do Berlína se posílají 4 láhve od vzorku, do Koreje 6. Pokud vám přijde jednodušší doručit do sběrného místa rovnou dva kartony, rádi ty dvě zbylé láhve během léta ochutnáme a vypijeme na vaše zdraví a úspěchy...

Vzorky zabalte jen tak, aby přežily transport autem po dálnici. Bohatě stačí standardní karton – stejně je jako vždy musíme vybalit, roztřídit a přebalit do certifikovaných kartonů pro export.

Soutěžní vzorky doručte do sběrných míst v BS Vinařských potřebách ve Velkých Bílovicích, do laboratoře Vína Matyšák v Pezinku nebo do naší redakce v Hrusicích nejpozději ve čtvrtek 7. června.

Ráno 8/6 je vyzvedáváme, o víkendu přebalíme, v neděli vyrážíme do Německa a v pondělí ráno předáváme pořadatelům v Berlíně. Tato lhůta nebude prodloužena, protože ve středu jedou korejské vzorky z Berlína do přístavu a vydávají se na plavbu klimatizovaným kontejnerem do Jižní Koreje.

Na vše, co budete platit, dostanete českou fakturu GastroPressu.

Proč to udělat?

V případě úspěchu nabízejí obě soutěže hezké „medailičky“ na láhve, je garantována publikace výsledků prostřednictvím DWM i naší redakce.

Oceněná vína budou pořadateli vystavena k volné degustaci v degustační zóně veletrhu KOREAN WINE WEEK, bezprostředně navazujícího na korejskou soutěž. Degustační zóna je uspořádána podle vzoru ProWeinu. První dva dny je zóna otevřená výlučně odborným návštěvníkům (a v Asii to vážně funguje), v podvečer druhého a třetí den i nadšené veřejnosti.

příp. další info:

Iva Kováříková a JUDr. Luboš Bárta, MBA

SOMMELIER/Revue pro Hotel, Restaurant a Cestování

Vydavatelství GastroPress s.r.o.

251 66 Hrusice 177

tel a fax 323 656 600, mobil 602 270 830

mailto:redakce@e-sommelier.cz

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína