SOUTĚŽI SAN FRANCISCO INTERNATIONAL WINE COMPETITION - informace pro vinaře

Informace o možnosti přihlásit vzorky na zahraniční soutěž podporovanou Vinařským fondem. Termín přihlášení: do 30.9.2018

INFORMACE O MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽI SAN FRANCISCO INTERNATIONAL WINE COMPETITION
Největší americká soutěž přináší letos řadu změn. Máte-li zájem se jí zúčastnit, čtěte podrobně tyto základní pokyny.
Účast vín z České republiky pořádá redakce časopisu SOMMELIER, souztěž je zařazena mezi ty, kde lze uplatnit podporu Vinařského fondu.
Přihlášování vzorků je rozděleno do dvou termínů: Přihlášky ve formě interaktivních formulářů si můžete stáhnout z www.pragmatic.cz/download/ENTRY_FORM_SFIWC18_form.pdf , přehled soutěžních kategorií je na www.pragmatic.cz/download/SFIWC18-ClassCodes.pdf . Volba kategorie je zcela na přihlašovateli, který je sám odpovědný za to, že víno bude soutěžit tak, jak má.
Pokud nemáte ještě číslo registrace u FDA, pošlete první stranu přihlášky na adresu redakce@e-sommelier.cz co nejdříve, aby bylo možné vaši registraci vyřídit v předstihu.
Přihlášky vyplňte a odešlete na adresu redakce@e-sommelier.cz  do konce měsíce září.
Od této doby poběží přibližně 14 denní lhůta, během níž bude organizátor vyřizovat v USA registrace, dovozní povolení a celní výjimky na konkrétní přihlášená vína. Po schválení na americké straně pak všichni přihlášení obdrží pokyn, kdy vzorky fyzicky dodat do sběrných míst ve Velkých Bílovicích a v Hrusicích.
Startovné - 100 USD/vzorek
Doprava, vyclení, administrace (přispívá VF) cca 100 USD/vzorek.

Linky:
www.pragmatic.cz/download/ENTRY_FORM_SFIWC18_form.pdf
www.pragmatic.cz/download/SFIWC18-ClassCodes.pdf

 

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína