11. ročník Galerie rulandských vín v ČR - informace pro vinaře

Vážení přátelé, vinaři. Cech kyjovských vinařů pořádá v letošním roce již 11. ročník Galerie rulandských vín v ČR. Chceme navázat na vynikající úroveň předcházejících ročníků, kdy vinaři přihlásili 400 vzorků ze všech našich podoblastí, ale i ze zahraničí. Přehlídka se týká odrůd Rulandské bílé, šedé a modré a Chardonnay, případně cuvée nebo rosée. Akce je pořádána ve spolupráci s podporou Vinařského fondu a splňuje Národní standardy certifikovaných soutěží v ČR.

Nejvýše hodnocené vína získají zvláštní ceny, například cenu hejtmana JmK , cenu velvyslance ČR, atd..

Degustace se uskuteční 5. 8. v 10 hodin v prostorách Klvaňova gymnázia v Kyjově. Hodnotící komise je složena s vinařských odborníků a podmínkou jsou platné degustátorské zkoušky. Hodnotí se za použití elektronického systému Elvis. Prezentace je v 9.30 hodin. Splňujete-li podmínky a máte zájem se degustace zúčastnit, přihlaste se do 20. 7. mailem na navratil@kyjovskavinoteka.cz .

Dovolujeme si vás požádat o spolupráci při zajišťování vzorků. Jeden vzorek jsou 3 sedmičky, v případě menšího obsahu 4 láhve. Soutěž je otevřená jen pro profesionální výrobce vína. Přihlašovací poplatek je 150.- Kč nebo 6 Euro( jen pro 4 vzorky, další zdarma) Online registrace je možná jen přes portál www.elwis.cz . Systém elwis bude otevřený od 7. 7. 2017 do 28.7.2017. Sběrná místa jsou uvedena ve statutu.

> On-line registrace vín zde: www.elwis.cz

Těšíme se na spolupráci.

Mgr. Navrátil Pavel, jednatel Cechu kyjovských vinařů.

Tel.: 602 937 871

Soubory ke stažení

Statut soutěže (doc)
doc, 56320

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína