Vážení vinaři, dovolujeme si Vás oslovit s informací o realizaci dalšího ročníku potravinářských soutěží o ocenění Regionální potravina Jihomoravského kraje (osmý ročník) a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017 (12. ročník). Nelze přihlásit vína, ale výrobky z révy, jako želé, marmelády apod.
TERMÍN UZÁVĚRKY PŘIHLÁŠEK: 8. června 2017 do 12:00 hodin
Prosíme o průběžné odesílání vyplněných přihlášek z důvodu následného zpracování podkladů pro hodnotitelskou komisi.
POZOR:
V úvodu oslovení (viz nahoře) jsou uvedeny soutěže Regionální potravina Jihomoravského kraje (dále RP JMK) a ZLATÁ Chuť jižní Moravy 2017 (dále ZCH). I v letošním roce zařazujeme soutěžní výrobky až po vyhodnocení hodnotitelskou komisí na základě získaných bodů do kategorií podle typu soutěže, kdy v RP JMK je kategorií devět a v ZCH dvanáct, tj. ZCH má podrobnější dělení výrobků do kategorií, např. nápoje dělí na kategorii alkoholických nápojů a na kategorii nealkoholických nápojů. Tento způsob hodnocení nemá vliv na počet a velikost vzorků, na vyplňování přihlášek, přiloženou dokumentaci atd. „VŠE JE JENOM V JEDNÉ SPOLEČNÉ VERZI“ (Příloha A, Příloha B a Příloha C)
PŘIPOMENUTÍ: (z textu Regionálních podmínek RP JMK 2017)
a) počet soutěžních výrobků: do každé kategorie může každý výrobce přihlásit až 10 výrobků
b) počet obsazených kategorií: každý soutěžící může soutěžit i ve více (až ve všech) kategoriích – podle svého výrobního zaměření
Na spolupráci s Vámi a všemi dalšími v podpoře rozvoje regionu Jihomoravského kraje se těší
Ing. Václav Hlaváček, CSc.
Ing. Jaromír Musil, Ph.D.
Ing. Eva Chromečková
Kateřina Patočková
Další informace získáte:
- na internetových stránkách
- na telefonu
Ing. Jaromír Musil, Ph.D. (607 612 772)
Ing. Eva Chromečková (725 035 960)
Kateřina Patočková (601 563 794)
- v kanceláři
Regionální agrární komora Jihomoravského kraje
Kotlářská 53 (9. patro)
602 00 BRNO
Regionální agrární komora
Jihomoravského kraje
Kotlářská 53
602 00 BRNO
Tel.: +420 549 216 864
Fax.: + 420 549 216 878
Vinařské novinky do schránky