Sélections Mondiales des Vins Canada 2017 - informace pro vinaře

Vážení vinaři, zveme Vás k účasti na další soutěži – soutěži nanejvýš prestižní, atraktivní, marketingově výjimečné a podle mé mnohaleté osobní zkušenosti nejlépe zorganizované ze všech, kterých jsem měl možnost se dosud zúčastnit. Soutěž Sélections Mondiales des Vins se součástí seriálu VinoFed.

Kanadské Sélections Mondiales des Vins jsou výjimečné zejména tím, že jejich spolupořadatelem a hlavním sponzorem ze alkoholový monopol provincie Québec (SAQ), který jako součást ceny nabízí vínům, která získají velkou zlatou medaili (nad 92 body) bezplatné  zalistování do husté sítě obchodů monopolu SAQ, který jako jediný smí prodávat alkoholické nápoje v prodejnách (tedy mimo prostory vinařství).

Díky dlouholetému partnerství se nám s pořadateli Sélections Mondiales des Vins podařilo dojednat exkluzivní podmínky vaší účasti! Protože vaše vzorky budeme posílat jako jedinou zásilku na paletě, vyřídíme celní odbavení a pořadatelům ušetříme administrativu i kompletním zpracováním podkladů z přihlášek do databáze, bude váš startovní poplatek činit namísto 225 CAD jen 150 CAD (plus 14,975% kanadské daně), a to i v případě, že přihlásíte jen jediný vzorek!

Jak se přihlásit?

Vyplňte přiloženou přihlášku, jeden list pro každé víno zvlášť. Máte ji pro zjednodušení přeloženou do čestiny.

Pošlete ji na adresu redakce@e-sommelier.cz a jako předmět mailu napište KANADA2017 bez mezery. Jen tak se vaše přihlášky zařadí do správné složky. Další administraci vyřídíme už my.

Dostanete tuzemskou fakturu na startovné i dopravu včetně vyčíslené DPH 21%. Nejste-li plátci DPH, kontaktujte nás. Vysvětlíme, jak startovné zaplatit bez tuzemské DPH přímo pořadateli. Na podíl na spoolečné dopravě se ale DPH bude aplikovat vždy.

Normálně zabalené lahve s přihláškou a kopií laboratorní analýzy, 3 lahve na vzorek, předejte do BS Vinařských potřeb ve Velkých Bílovicích do příštího pátku 14. dubna, nejopozdilejší opozdilci mohou ještě v pondělí ráno, vzorky budeme vyzvedávat v pondělí 17. dubna kolem poledne. Na karton napiště výrazně KANADA. Všechny lahve stejně budeme přebalovat do speciálních kartonů a opatřovat celními nálepkami, takže je nebalte do bublinkatých folií ani neoblepujte krabice vrstvami lepicích pásek.

Tato soutěž nevypisuje kategorii pro ovocná vína ani medoviny, pouze pro vína révová.

 

Předeme hodně štěstí!

> Více o soutěži: http://www.smvcanada.ca/en/

JUDr. Luboš Bárta, MBA

šéfredaktor SOMMELIER/Revue pro Hotel, Restaurant a Cestování / Vydavatelství GastroPress s.r.o.

251 66 Hrusice 177

tel a fax 323 656 600, mobil 602 270 830, e-mail: redakce@e-sommelier.cz

Soubory ke stažení

docx, 60162

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína