Jihomoravské dožínky 2014 - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, Ve dnech 29.-31.8. 2014 se v Brně koná Mezinárodní folklorní festival. Jeho součástí jsou i Jihomoravské dožínky pořádané Jihomoravským krajem (31.8.).

Součástí akce budou i prodejní expozice různého zboží a pestrý komponovaný program ve spolupráci s JMK, Regionální agrární komorou Jihomoravského kraje, městem Brnem a mnoha dalšími partnery. Celá akce bude široce propagována.

Vinařský fond byl organizátory akce požádán o zajištění a zorganizování vinařské prezentace. Obracíme se proto na vás s nabídkou možnosti vaší účasti na této akci. Šlo by především o přímý prodej lahví s vínem návštěvníkům slavností a ochutnávku vín (zdarma nebo za poplatek - záleží na vašem uvážení). Možný je i prodej burčáku (tedy ne částečně zkvašeného hroznového moštu z hroznů ze zahraničí!). Na akci si vezměte vlastní degustační sklo (nejlépe označené) a kelímky na burčák! Celá ochutnávka probíhá ve vaší vlastní režii, takže ceny vína i vzorků si určujete sami. Účast vinařů není nijak zpoplatněna ani od Vinařského fondu ani od organizátorů.

Prezentační stoly jednotlivých vinařství budou umístěny ve stanu na náměstí Svobody.

Vinařský fond pro tuto akci zajistí:
• prezentační stan
• prezentační stoly
• led na chlazení vín
• příslušná dopravní povolení pro návoz a odvoz vína (vjezdy do pěší zóny apod.)
• vystřikovačku

Přihlášené vinaře žádáme pouze o zabezpečení:
• vlastní obsluhy k prodejním místům
• vlastní chladiče na víno
• vlastní degustační sklo

V případě zájmu o účast na této akci, zašlete prosím závaznou přihlášku (viz níže) elektronicky na e-mail info@vinarskyfond.cz. Účast na akci je z kapacitních důvodů omezena na pouze pět vinařství a přednost dostanou ti, kteří se přihlásí rychleji. Do svojí přihlášky uveďte jméno kontaktní osoby, číslo mobilního telefonu a e-mail. V případě dotazů ohledně organizace a zajištění akce jsme vám k dispozici na výše uvedené emailové adrese, nebo na tel. 541652479, příp. 606602587.

!Důležité! Letos jde o třídenní prezentaci, prosím hlaste se jen v případě, že se budete moci účastnit všechny tři dny, tj. od pátku 29. do neděle 31.srpna!

S pozdravem za Vinařský fond
Pavel Večeřa

www.vinarskyfond.cz

 

Soubory ke stažení

Informace + vzor přihlášky (docx)
docx, 18231

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína