Vinařská oblast Čechy - soutěžní výstava vín - informace pro vinaře

Cech českých vinařů

Vážení kolegové vinaři, dovolujeme si Vám zaslat pozvání k účasti na největší a nejprestižnější výstavu vín VO Čechy, která je zároveň i soutěží nominační do Národního salonu vín ve Valticích.. Hodnocení se uskuteční již příští pátek 21.srpna 2009 v klášteru sv. Voršily v Kutné Hoře.

Pro Championa výstavy je připraven pohár ministra zemědělství ČR ing.Jakuba Šebesty, který převzal nad naší soutěží záštitu a pravděpodobně pohár předá dne 25.září 2009 v Kutné Hoře osobně.

Zdůrazňujeme, že soutěže se mohou zúčastnit i zemská vína. Zde je nutno doložit kopii evidenčního listu pozemku osázeného révou vinnou dané odrůdy nebo kopii dokladu o nákupu hroznů a analytické hodnoty vína – alkohol, cukr, kyseliny ( není nutné z laboratoře! ).
Soutěžní vzorky doručte nejpozději do 18.srpna na sběrná místa, případně kontaktujte organizátory a domluvte s nimi individuální podmínky.

Všechny soutěžní vzorky budou prezentovány široké veřejnosti dne 26.září 2009 při příležitosti Svatováclavských slavností v Kutné Hoře. Každý vinař, který by zde chtěl svá vína prezentovat osobně, je vítán.

Na setkání se těší a srdečně zve
Jiří Čábelka, předseda CČV a Stanislav Rudolfský, tajemník CČV

Stanislav Rudolfský
+42O 6O5 265 245
www.vinokutnahora.cz
www.zamekkuks.cz

{soubory files_aktuality_1575}

Soubory ke stažení

doc, 84992

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína