Krajem vína – Putování za burčákem po Modrých Horách

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Svazek obcí MODRÉ HORY zve všechny vyznavače pěší turistiky a cykloturistiky na podzimní již 17. ročník putování mezi vinohrady a sklepy s chutí burčáku, dne 7. září 2024.
  • Datum
    7. září 2024 - 8. září 2024
  • Město
    Velké Pavlovice
  • Popis místa
    Nádvoří Ekocentra Trkmanka

Kontakty

Další popis

Razítkovací místa ve všech obcích otevřena od 9.00 do 18.00 hod. Velké Pavlovice, Němčičky, Bořetice, Kobylí a Vrbice. Kochejte se pěšky či na kole krásami a zajímavostmi Modrých Hor a ochutnejte nejen výborný burčák. Oficiální start od 9.00 hod. z venkovního areálu Ekocentra Trkmanka ve Velkých Pavlovicích.
Jak název akce napovídá, jedná se o putování (nejen) mezi vinohrady, od jednoho razítkovacího místa ke druhému. Do mapky (která je součástí balíčku) budete na zadní straně "sbírat" razítka a ještě k tomu na každém razítkovacím místě zdarma dostanete 0,5 dl burčáku k ochutnání. Jestli zvolíte kolo nebo chůzi, to záleží pouze na vás, nejde zase o tak náročný terén. Na jednotlivých razítkovacích místech se můžete občerstvit co hrdlo ráčí.
Pokud budete šikovní a podaří se vám navštívit téměř všechna razítkovací místa, získáte "pamětní list", abyste na nás nezapomněli a zase za rok si to zopakovali. Pamětní list je ke vyzvednutí na startovacích místech v obcích a také v cíli do 20.00 hod.

DEN KONÁNÍ AKCE - sobota 7. září 2024 - venkovní areál Ekocentra Trkmanka ve Velkých Pavlovicích
OFICIÁLNÍ START - Velké Pavlovice, Ekocentrum Trkmanka v 9.00 hodin (start je pohodový/relaxační, putování není na čas, je možné startovat i z kterékoli obce Modrých Hor, kde je možné zakoupit startovací balíček, níže jsou tyto místa uvedena)
OFICIÁLNÍ CÍL - Ekocentrum Trkmanka - 14.00 až 20.00 hod.

RAZÍTKOVACÍ MÍSTA otevřena od 9.00 hod. do 18.00 hod.

DÉLKA doporučené trasy:
pěší - cca 13 km
cyklo - cca 26 km
Cena startovacího balíčku na startovacích místech je 500 Kč.

včas zveřejníme předprodej

Na závěr putování si můžete úžít krásný doprovodný program v areálu Ekocentra Trkmanka od 14.00 hod. do 20.00 hod. V 18.30 hod. proběhne slosování o hodnotné ceny, každý kdo odevzdá mapku i jen s částí razítek se jménem, příjmením a e-mailem, tak je automaticky účastníkem slosování a také získává pamětní list.

Těšíme se na vás.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína