Pálavský vlašák - Košt v Klentnici

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Přehlídka vín se zvláštním zaměřením na Ryzlink vlašský z Pálavy. V sobotu 20. května 2023 v Klentnici v samotném srdci Pálavy od 13.00 do 22.00 hod. s cimbálovou muzikou a občerstvením. Volná degustace skvělých vlašských ryzlinků z Pálavy a Mikulovska. Kromě toho i ostatní odrůdy z regionu, celkem na 300
  • Datum
    20. května 2023
  • Město
    Klentnice
  • Popis místa
    sál nad obecní hospodou

Kontakty

Další popis

Odborníci tvrdí, že nejlepší vlašské ryzlinky se rodí na svazích Pálavy. Nabízíme Vám výjimečnou příležitost přesvědčit se o tom na přehlídce vín se zvláštním zaměřením na pálavský vlašák. K ochutnání budou vlašské ryzlinky z Pálavy i vlašáky z okolních regionů, vše na jednom místě - možnost přímého porovnání. A hodnocení si udělá každý své. Návštěvníci nemusí nikde přecházet, nebo dokonce přejíždět. Kromě toho bude možnost ochutnat i dostatek ostatních odrůd od vinařů z regionu, celkem na 300 vzorků. V ceně vstupenky je tištěný katalog, sklenička a volná degustace všech vzorků doprovázená cimbálovou muzikou. Akce začíná v sobotu 20.5.2023 od 13.00 v Klentnici, uprostřed Pálavy, v sále nad obecní hospodou. Prodej vstupenek je na místě. Informace o možnosti ubytování na webu obce.
Dopoledne se projít jarní Pálavou, odpoledne ochutnat skvělé víno a večer pokračovat u cimbálové muziky – to je den, na který budete rádi vzpomínat.
Srdečně zve Vinařský spolek Klentnice.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína