Svatý Martin na Vinici - Wine & Food Festival

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O akci

Přijďte 12. 11. od 12.00 hod. na Svatováclavskou vinici u Villy Richter, kde se vám naskytne jedinečná příležitost užít si sobotní odpoledne s nejlepšími svatomartinskými víny letošního roku od předních českých a moravských vinařství. Nebude chybět dobré jídlo, hudba a teplo vytápěného stanu.
  • Datum
    12. listopadu 2022
  • Město
    Praha
  • Popis místa
    Svatováclavská vinice - Villa Richter - Pražský hrad

Kontakty

Další popis

Kousek od zastávky Malostranská se vám na Svatováclavské vinici u Villy Richter naskytne jedinečná příležitost užít si sobotní odpoledne s nejlepšími svatomartinskými víny letošního roku od předních českých a moravských vinařství. Společně s mladými víny můžete ochutnat svatomartinské hodokvasy. Ochutnáte tak nejen letošní Svatomartinská a mladá vína, ale i spoustu gastronomických pochoutek! Horní bránu vinice pro vás otevíráme 12. listopadu od 12.00 do 18.00 a nebude chybět ani dobrá hudba, a koho snad její rytmus neohřeje, tak může ochutnávat vína ve vytápěném stanu ve vinici.

Víte, že svatomartinské hody byly tradičně časem hodování a bujarého veselí? Vždyť je to období, kdy sklizeň již byla v bezpečí pod střechou a za dveřmi už čekal klidný Advent s předvánočním půstem. A tento příjemný zvyk dobrého jídla a pití přetrval do dnešní doby, kdy lidé rádi v době vrcholícího podzimu využijí příchodu mladého vína jako příležitosti pro pobavení a setkání s přáteli. Pozvěte své přátele a přijďte s námi prožít pohodové podzimní odpoledne a zpříjemnit si tak sobotní den. Těšíme se na vás!

Kde: Svatováclavská vinice - Villa Richter, Staré zámecké schody 6, Praha 1
Kdy: Sobota 12. listoapdu 2022, od 12.00 do 18.00 hod.
https://www.villarichter.cz/2022/10/21/svaty-martin-na-vinici-wine-food-festival-12-11-2022/

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše akce?
Přidat akci
Potřebujete upravit údaje u této akce?
Upravit akci

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína