Jihomoravské dožínky - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, dne 30. srpna 2020 se bude v centru Hodonína pořádat letošní ročník „Jihomoravských dožínek“. Součástí akce budou i prodejní expozice různého zboží a pestrý komponovaný program ve spolupráci s  JMK, Regionální agrární komorou Jihomoravského kraje, městem Hodonín a mnoha dalšími partnery. Celá akce bude široce propagována.

Vinařský fond byl organizátory akce požádán o zajištění a zorganizování vinařské prezentace. Obracíme se proto na Vás s nabídkou možnosti Vaší účasti na této akci. Šlo by především o přímý prodej lahví s vínem návštěvníkům slavností. Současně je samozřejmě možná i ochutnávka nabízených vín návštěvníkům dožínek ať již zdarma nebo za poplatek (záleží na Vašem uvážení). Možný je i prodej burčáku (z tuzemských hroznů!). Na akci si vezměte vlastní degustační sklo (nejlépe označené) a kelímky na burčák! Celá ochutnávka probíhá ve Vaší vlastní režii, takže ceny vína i vzorků si určujete sami. Účast vinařů není nijak zpoplatněna ani od Vinařského fondu ani od organizátorů.

Prezentační stoly jednotlivých vinařství budou umístěny ve stanu, který bude opatřený i vnitřním osvětlením. 

Vinařský fond pro tuto akci zajišťuje:

  • prezentační stan 5x10 m
  • prezentační stoly
  • led na chlazení vína
  • příslušná dopravní povolení pro návoz a odvoz vína (vjezdy do pěší zóny apod.)
  • vystřikovačku 

Přihlášené vinaře žádáme pouze o zabezpečení: 

  • vlastní obsluhy k prodejním místům
  • svoje reklamní bannery a propagační materiály
  • vlastní degustační sklo
  • víno          

Účast na akci je z důvodu přiděleného místa a velikosti stanu omezena na 4 vinařství a přednost dostanou ti, kteří se přihlásí rychleji. V případě dotazů ohledně organizace a zajištění akce jsem Vám k dispozici na e-mailové adrese dolansky@vinarskyfond.cz, nebo na tel.: 606 601 847. 

V případě zájmu o účast na této akci, prosím vyplňte formulář, který je přílohou tohoto sdělení a vyplňte údaje kontaktní osoby, která se této akce bude skutečně fyzicky účastnit. Vyplněnou přihlášku prosím zašlete na adresu dolansky@vinarskyfond.cz

Ing. Ctibor Dolanský
Vinařský fond

Soubory ke stažení

Přihláška
docx, 32267

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína