Festival Zábava pod hradbami - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, v rámci projektu „Ignis Brunensis 2020“ se v Brně uskuteční ve dnech 20.-22. 8. 2020  festival Zábava pod hrad. Jako součást této akce bude pro vinaře připraven prezentační stan pro vinaře na náměstí Svobody v Brně.

Obracíme se proto na Vás s nabídkou možnosti Vaší účasti na této akci. Šlo by především o přímý prodej lahví s vínem návštěvníkům slavností. Současně je samozřejmě možná i ochutnávka nabízených vín návštěvníkům akce ať již zdarma nebo za poplatek (záleží na Vašem uvážení). Celá ochutnávka probíhá ve Vaší vlastní režii, takže ceny vína i vzorků si určujete sami. Nutností je, abyste si sebou vzali vlastní chladící nádoby na víno a vlastní degustační sklo, které budete půjčovat návštěvníkům akce oproti peněžité záloze. Je dobré mít sklo s vlastním logem, nebo jinak označené, aby při vracení záloh nedocházelo k záměně se sklem ostatních vystavujících vinařů. Na místě samém bude k dispozici tekoucí pitná voda, takže je možné si sebou vzít nádoby, ve kterých bude možné sklo umýt. Pro návštěvníky budou k dispozici i vystřikovačky. Účast vinařů není nijak zpoplatněna ani od Vinařského fondu ani od organizátorů. Podmínku je účast ve všech třech dnech!!!

Součástí akce je kulturní program a to jak přímo na náměstí Svobody v Brně, tak i v jiných částech Brna. Ve čtvrtek a v sobotu budou ohňostroje odpalované z hradu Špilberk. V příloze naleznete programový magazín, se všemi akcemi.

Prezentační stoly jednotlivých vinařství budou umístěny v označeném stanu, který bude kvůli délce trvání do pozdních hodin vybaven vnitřním osvětlením.

Vinařský fond pro tuto akci zajišťuje: 

  • prezentační stan 5x12 m
  • prezentační stoly
  • led na chlazení vína
  • příslušná dopravní povolení pro návoz a odvoz vína (vjezdy do pěší zóny apod.)
  • vystřikovačku

Přihlášené vinaře žádáme pouze o zabezpečení: 

  • vlastní obsluhy k prodejním místům
  • svoje reklamní bannery a propagační materiály
  • vlastní degustační sklo
  • víno

Doba konání akce v jednotlivých dnech: 

Čtvrtek 20.8.2020 - 11:00 - 21:30h

Pátek   14.6.2019 - 11:00 - 21:30h

Sobota 15.6.2019 - 10:00 - 21:30h          

Účast na akci je z důvodu přiděleného místa a velikosti stanu omezena na 5 vinařství a přednost dostanou ti, kteří se přihlásí rychleji. V případě dotazů ohledně organizace a zajištění akce jsem Vám k dispozici na e-mailové adrese dolansky@vinarskyfond.cz, nebo na tel.: 606 601 847.

V případě zájmu o účast na této akci, prosím vyplňte formulář, který je přílohou tohoto sdělení a vyplňte údaje kontaktní osoby, která se této akce bude skutečně fyzicky účastnit. Vyplněno přihlášku prosím zašlete na adresu dolansky@vinarskyfond.cz.

Ing. Ctibor Dolanský
Vinařský fond

Soubory ke stažení

Program
pdf, 967792
Přihláška
docx, 32273

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína