Hudba na vinicích 2022

Letošní ročník Hudby na vinicích opět míchá kvalitní hudbu špičkových kapel s vynikajícími víny a malebným prostředím českých a moravských vinic. Můžete si vybírat ještě z deseti koncertů v šesti jedinečných lokalitách.

"35 tisíc fanoušků hudby a vína, kteří se loni nechali pohltit úžasnou a nevšední atmosférou, vědí, o čem hovoříme. Tedy o zcela výjimečném propojení krásného prostředí, pohody a kulturního zážitku,“ připomíná spolupořadatel Tomáš Staněk.

Vinařství SONBERK u Popic, Zámecké vinařství Bzenec, Château VALTICE, Vinařství LAHOFER u Dobšic, Vinařství VICAN u Mikulova, Vinařství JOHANN W v Třebívlicích jsou lokality letošního koncertního seriálu Hudba na vinicích 2022.

V kulisách vinic se rozezní skladby předních českých interpretů zvučných jmen jako je třeba David Koller, QUEENIE, Jiří Krhut & Štěpán Kozub, Pokáč, MIG 21, Jelen a Čechomor.

"Všem kapelám se hraní mezi vinicemi moc líbilo. Pro hudebníky je to inspirativní prostředí, kde se krásně hraje a na koncertech je to znát. Pro návštěvníky je to navíc příležitost strávit na Moravě i krásný prodloužený víkend," vysvětluje Tomáš Staněk.

Pořadatelé totiž nabízejí společně s Centrálou cestovního ruchu – Jižní Morava výlety v okolí jednotlivých vinařství. To je také kouzlo Hudby na vinicích – HUDBA, VÍNO A KRÁSNÉ PROSTŘEDÍ.

Vstupenky a více informací na: https://www.hudbanavinicich.cz/

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína