Historie Rodinného vinařství Pavla Bindera sahá do roku 1999. Filozofií rodinného vinařství Pavla Bindera je vyrábět vysoce kvalitní vína menších šarží se svěžím a výrazným ovocným buketem, vysokým extraktem a mohutnou chutí. Vína z těchto malých šarží budou vždy svým způsobem originální a žádaná, což dokazuje stoupající zájem o tato vína z řad obchodníků, ale i milovníků vín. Specialitou vinařství je výroba vzácných ledových vín.
Cabernet Sauvignon se řadí mezi čtyři celosvětově nejoblíbenější modré odrůdy. U nás se pěstuje výhradně na Moravě, nejvíce je rozšířený v Mikulovské a Velkopavlovické podoblasti, vynikající je v okolí Hustopečí a Mutěnic. Vína z Cabernetu vyzrávají poměrně pomalu a s věkem se jejich kvalita zvyšuje. Proto jsou vhodné pro dlouhodobou archivaci.
Vinařské novinky do schránky