Vychutnejte si VOC ze Salonu vín

Chcete si užít naše skvělá vína originální certifikace? Vybírejte ta ze Salonu vín – najdete zde bílá, červená, ale i jedno růžové. K vybraným vínům přiřadil sommelier Ing. Marek Babisz vhodná jídla tak, abyste si je vychutnali všemi smysly.

Frankovka HorákFrankovka 2015, VOC Modré Hory, Leoš Horák – doporučujeme ke zvěřině, hovězímu masu a k sýrům s ušlechtilou bílou plísní.

Ryzlink rýnský TrávníčekRyzlink rýnský 2016, VOC Znojmo, Trávníček a Kořínek – doporučujeme k mořským i sladkovodním rybám, telecímu masu se smetanovou omáčkou nebo grilované zelenině.

Ryzlink rýnský LahoferRyzlink rýnský 2015, VOC Znojmo, Lahofer – toto víno je dobrým průvodcem ryb i tučnějších masitých pokrmů – zabíjačkových specialit, uzených mas, telecího či drůbeže.

Frankovka StávekFrankovka 2015, VOC Modré Hory, Stávek – doporučujeme podávat k pikantním úpravám tmavého masa nebo jako doplněk zvěřinových specialit.

Rosé BočkyRosé Bočky 2016, VOC Modré Hory, Stávek – výborné je k různým tapas, paštikám nebo předkrmům typu roastbeef. Vhodné je také k jemnějším grilovaným specialitám.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína