SALIMA 2018 - nabídka Regionální agrární komory JMK

Vážení partneři, v  rámci  přípravy  31.  ročníku  mezinárodního  potravinářského  veletrhu  SALIMA  2018  ve dnech  27.  února  –  2.  března  2018,  úterý  až  pátek,  který  je  svým  ryze  potravinářským zaměřením:
a)  největším v ČR
b)  jedním z největších ve střední a východní Evropě
c)  jednou z nejvýznamnějších evropských veletržních potravinářských akcí.
Pořádaný je ve spolupráci a s finanční podporou Jihomoravského kraje v prostorách Výstaviště Brno. 

V jednání  je  možnost  Vaší  účasti  ve  společné  Jihomoravské  expozici  úspěšných účastníků   potravinářských   soutěží   ZLATÁ   Chuť   jižní   Moravy,   Regionální   potravina Jihomoravského  kraje  a  dalších  regionálních  producentů,  s  tím,  že  prezentované  produkty budou  nabídnuty  k  degustaci  a  zejména  k  prodeji.  Jednáme,  aby  expozice  měla  stejnou organizační strukturu jak v předchozích ročnících a podobných akcích (viz přiložená fotografie)
včetně finančních nákladů, což by činilo 4 000,00 Kč + DPH a pro každého jednotlivého výrobce (účastníka) zahrnuje:
•   registrační poplatek
•   prezentační místo v sekci „ZLATÁ Chuť jižní Moravy“
•   infopult
•   prodejní stolek
•   elektrická přípojka dle požadavku
•   límec se zvoleným názvem
•   podíl na společném zázemí
•   2 ks vstupní a 2 ks montážní průkazy pro vstup do areálu BVV
•   1 ks volný vjezd do areálu BVV
•   1 ks vstupenka na gala večer

Co veletrh SALIMA 2018 nabízí:
-    možnost nabídnout a prodat své výrobky více než 30 000 návštěvníků veletrhu
-    oslovit nákupčí hyper, super marketů a nezávislého maloobchodu
-    možnost propagovat své výrobky před cca 200 novináři a zástupci médií, kteří se na tuto
akci akreditují
-    možnost přímého kontaktu s potencionálními zákazníky a obchodními partnery

Umístění:
-    na brněnském výstavišti, pavilon A1

Termín konání:
-    27. 2. – 2. 3. 2018 (úterý až pátek)Doprovodné akce - v jednání:
-    představení se žaček a žáků středních odborných škol s potravinářskými obory, soutěžní
nebo prezentační formou v odborných dovednostech:
o   kuchařských
o   číšnických
o   someliérských
o   cukrářských aj.
-    pro odbornou veřejnost:
o   seminář o regionálních potravinářských soutěžích
-    pro návštěvníky:
o   znalostní soutěž o:
▪   účastnících v expozici
▪   jihomoravských regionálních potravinách, potravinářích, potravinářských
soutěžích
▪   a dalších skutečnostech
Váš zájem o účast, prosím, sdělte obratem (nejpozději do 8. 2. 2018, čtvrtek), což umožní
prezentaci Vaší firmy v tištěném katalogu. Firmy s později došlými přihláškami budou uvedeny
v elektronickém i-katalogu.

Děkujeme
Ing. Václav Hlaváček, CSc.
předseda představenstva RAK Jm kraje

Ing. Jaromír Musil, Ph.D.
ředitel RAK Jm kraje

Vyřizují: Ing. Eva Chromečková (tel.: 725 035 960)
Kateřina Patočková (tel.: 601 563 794)
Regionální agrární komora
Jihomoravského kraje
Kotlářská 53
602 00  BRNO
Tel: +420 607 612 772
Fax: +420 549 216 878
mail:

Soubory ke stažení

docx, 18993
pdf, 258812

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína