Víno ve sklence a na talíři

Máte rádi víno a jídlo, nejlépe pak společně, a ještě navíc alespoň občas i rádi vaříte? Tak je pro vás skvělým tipem na dárek vinná kuchařka – Víno ve sklence a na talíři. Uděláte tím určitě nejenom radost, ale zároveň věnujete kuchařské vědomosti prezentované příjemnou formou.

Víno ve sklence na talíři
Titulní strana Vinné kuchařky

K jednotlivým receptům doporučuje ideální víno Tomáš Brůha, jeden z nejlepších someliérů u nás

Tato unikátní kuchařka obsahuje na 240 stranách 76 receptů na pokrmy s vínem a k vínu na každodenní vaření, rodinné sešlosti, romantickou večeři, party pro přátele i snídani do postele. Receptová část je přehledně rozdělena do osmi kapitol podle chodů a nabízí i pokrmy z grilu.

K jednotlivým receptům doporučuje ideální víno Tomáš Brůha, jeden z nejlepších someliérů u nás, takže si i doma můžete připravit zážitek jako v luxusní restauraci. V úvodu knihy se navíc dozvíte vše o výrobě vína, oblíbených tuzemských odrůdách, vinařských oblastech na Moravě a v Čechách i to, jak víno kombinovat s pokrmy a používat ho v kuchyni. Vinná kuchařka je tak lahodným průvodcem nejen pro milovníky vína.

Vinnou kuchařku Víno ve sklence a na talíři koupíte v knihkupectví a s podpisem či věnováním autorky pouze na webu www.vinnakucharka.cz za doporučenou cenu 395 Kč.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína