Svatomartinský košt Brno - Černovice - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, chtěla bych Vás jménem naší městské části Brno-Černovice pozvat na tradiční akci pod širým nebem SVATOMARTINSKÝ KOŠT 2019. Akce se bude konat v úterý 12.11.2019 v parku Řehořova od 16:00 do 19:00 hodin.

Našim přáním je seznámit co nejvíce konzumentů mladého vína s víny autentickými, atd. zkrátka víny, ke kterým je i ve sklepě přistupováno se značnou pokorou. Pro vinaře účastnící se tohoto Svatomartinského koštu je vždy na prvním místě víno a jeho filozofie, kultura jeho výroby atd. Pořádáme sice teprve 4. ročník, ale celá akce kontinuálně navazuje na vinařské akce z historie naší městské části.

Ohlasy účastníků minulého ročníku byly velmi pozitivní. Loňská návštěvnost dosáhla téměř 300 osob a účastnilo se pouze 2 vinařství. Letos máme cíl představit návštěvníkům více než 2 vinařství a přilákat opět tolik návštěvníků jak v loni.

Svatomartinský košt je otevřený všem vinařům, kteří pěstují révu vinnou a vyrábí vína. Budeme velmi rádi, pokud přislíbíte účast na "Svatomartinském koštu 2019" a to nejpozději do čtvrtku 17.10.2019 na e-mail: korkesova.sarka@cernovice.brno.cz.

V případě Vaší účasti prosím na email: korkesova.sarka@cernovice.brno.cz poslat krátký text o Vašem vinařství a logo firmy, které bychom zveřejnili v publicitě a na plakátech, fcb a webových stránkách. Tímto Vás i prosíme za propagaci Vašimi propagačními kanály.

Propozice:

  • Bez poplatku za užití veřejného prostranství a účasti na akci
  • Na stáncích každý vinař prodává vzorky či lahve za hotové, na tomto jeho příjmu neparticipujeme
  • Na stánku: odlívačky na víno, karafa s vodou, dvě degustační skleničky, přípojka na 230 V, osvětlení
  • Po domluvě zajistíme co bude potřeba
  • Parkování můžeme zajistit
  • Dobrovolně jednu láhev vína do kola štěstí
  • Je možné zajistit občerstvení - jídlo atd. po domluvě

Děkuji moc za spolupráci a těším se

Mgr. Šárka Korkešová

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína