Harmonogram:
1. den
08:00–08:30 prezence
08:30–11:30 vinohradnická část - prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
11:30–12:30 přestávka na oběd
12:30–16:00 vinařská část - Ing. Jan Stávek, Ph.D.
16:00–17:00 vinařský marketing - Ing. Petr Gondáš
2. den
08:00–08:30 prezence
08:30–10:45 vinařská část
10:45-11:45 látkové složení moštů a vín a jejich stanovení
11:45–12:45 přestávka na oběd
12:45–14:00 praktické výpočty ve vinařské technologii, názorné ukázky práce s Malou vinařskou laboratoří
14:00-16:00 individuální nácvik práce s Malou vinařskou laboratoří
16:00-17:00 diskuse, závěrečný test, předání osvědčení
Změna programu a termínu vyhrazena.
Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání.
Vinařské novinky do schránky