Vinice Na Skalce

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O vinařství

Rodinné vinařství navazující již ve třetí generaci na rodinnou tradici pěstování révy vinné a výroby vína zakladatele tohoto vinařství Ing. Ivana Budína, který se vinařením zabývá již více jak 30 let, o čemž svědčí i mnoho ocenění z různých výstav vín. Zaměřuje se na výrobu menších šarží odrůdových vín charakteristických pro lokalitu vinařské obce Havraníky a okolí. Hlavní předností našeho vinařství jsou k přírodě šetrně vypěstované a zpracované hrozny a moderními postupy doplněná tradiční výroba kvalitních přirozeně zrajících vín.

Na jih od Znojma

Kontakty a služby

Služby

  • Možnost platby kartou
  • Řízená degustace na objednávku
  • Nabídka vlastních vín
  • WC v zařízení
Více informací

Informace o produkci

Základní informace

  • Roční produkce
    8 000 lahví
  • Rozloha vinic
    0,75 ha
  • Cenové rozpětí
    150-250 Kč

rodinné vinařství navazující již ve třetí generaci na rodinnou tradici pěstování révy vinné a výroby vína zakladatele tohoto vinařství Ing. Ivana Budína, který se vinařením zabývá již více jak 30 let, o čemž svědčí i mnoho ocenění z různých výstav vín.

Zaměřujeme se na výrobu menších šarží kvalitních odrůdových vín charakteristických pro lokalitu vinařské obce Havraníky a okolí. Mezi základní odrůdovou nabídku našeho vinařství patří odrůdy PIWI odrůda Johanniter, dále pak Sauvignon, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Rulandské šedé, Tramín červený a červený Rotburger .

Spoléháme se z velké části na vína vyráběná z hroznů z vlastní vinice, která se nachází v lokalitě viniční tratě Skalky a z části z hroznů dodávaných místními vinohradníky.

Hlavní předností našeho vinařství jsou k přírodě šetrně vypěstované a zpracované hrozny a moderními postupy doplněná tradiční výroba kvalitních přirozeně zrajících vín.

Nabízíme také komentované ochutnávky vín v našem hlubokém pískovcovém sklepě v Havraníkách, příjemné posezení ve stylových prostorách vhodné i na oslavy, svatby, školení apod. Zajišťujeme i rozvoz objednaných vín.

Vyráběné odrůdy bílých vín
Vyráběné odrůdy červených vín
Vyráběné kategorie vín
    Zemské víno
Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše vinařství/vinotéka/vinárna?
Přidat subjekt
Potřebujete upravit údaje u tohoto subjektu?
Upravit tento vinařský subjekt

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína