Náš sortiment tvoří z větší části vína suchá, ale u odrůd které dosahují vysoké vyzrálosti hroznů, zachováváme příjemný zbytek přírodního hroznového cukru. Mezi naše speciality vinařství patří výroba vín, která zrají na nových francouzských sudech, lisování oleje z hroznových jader a výroba domácích hroznových džemů. Svou malou produkcí chceme ukázat, že v porovnání s vinařským světem lze i v našich podmínkách vyrábět velmi kvalitní přívlastková vína.
Provozovna
Důvodem založení našeho malého rodinného vinařství byla jednak láska k vínu, půdě a vinicím, ale také dlouholetá tradice výroby vína v naší rodině. Při zpracování a výrobě vína se snažíme spojovat modernější technologie s tradičními postupy, které spolu s naším rukopisem dávají vínům nezaměnitelný charakter.
Prioritní podmínkou pro výrobu našeho vína je dobře vyzrálý a zdravý hrozen. Proto jsme se rozhodli pro výsadbu vlastních vinic, kde můžeme z větší části kvalitu hroznů ovlivňovat a kontrolovat. Odměnou za tuto péči je nám pak to, že při výrobě vína využíváme pouze přírodní obsah cukru a kyselin, což z našich vín dělá jedinečný přírodní produkt s harmonickou chutí a vůní.
champion červených vín VVT 2007 Cabernet sauvignon 2006 VH zlatá medaile VVT 2008 Sauvignon 2007 PS
Hrdost 2015, Pinot noir 2015, Chardonnay minimum 2015
Vinařské novinky do schránky