Vinařství Lovečkovi

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O vinařství

Rodinné vinařství nacházející se v malebné jihomoravské obci Kobylí na Moravě. Zabýváme se výrobou a prodejem vín vyrobených z hroznů pěstovaných na Jižní Moravě. Ve vinném sklípku je možné objednat degustaci našich vín až pro 20 osob.

Vinný sklep Vinařství Lovečkovi naleznete mezi sklepy u hlavní silnice směrem k obci Terezín. Při příjezdu do obce Kobylí od obce Bořetice, projeďte celou obec Kobylí po hlavní silnici a přibližně 100 m za značkou "Konec obce Kobylí" odbočte doprava, pak hned doleva a po 40 m se nachází náš sklep, který má čelní zeď zdobenou tmavými kameny.

Kontakty a služby

Služby

  • Bezbariérový přístup
  • Parkoviště pro 2 auta
  • Parkoviště pro 1 autobus
  • Nabídka vlastních vín
  • WC v zařízení
Více informací

Informace o produkci

Základní informace

  • Roční produkce
    4 000 lahví
  • Rozloha vinic
    1 ha
  • Cenové rozpětí
    110-250 Kč

Vína se snažíme dělat podle osvědčených postupů, které vychází z naších zkušeností, ale také se snažíme zakomponovat moderní postupy, abychom šli s dobou a stále se zlepšovali. Pokud budete mít zájem o koupi či degustaci našich vín v našem vinném sklípku, nebojte se nás kontaktovat. Každý rok se také pravidelně účastníme kobylských vinařských akcí: Po kobylských uličkách za vínem Po kobylských uličkách za burčákem a vínem Každý víkend u vinaře Zarážení hory Přijeďte ochutnat naše vína na zde uvedené akce. Těšíme se na vás.

Vyráběné odrůdy bílých vín
Vyráběné odrůdy červených vín
Vyráběné kategorie vín
    Zemské víno
Dosažená ocenění

Ryzlink Rýnský 2016 - Šampion bílých vín na výstavě vín na Vrbici v roce 2017, Sylvánské zelené 2017 - Zlatá medaile na výstavě vín v Kobylí 2018, Frankovka rosé 2017 - Zlatá medaile na výstavě vín v Budmericích 2018.

Doplňková nabídka

Nabízíme také archivní vína červených odrůd Frankovka a Ariana. Vína je možné ochutnat při objednané degustaci, popř. si je můžete rovnou zakoupit.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše vinařství/vinotéka/vinárna?
Přidat subjekt
Potřebujete upravit údaje u tohoto subjektu?
Upravit tento vinařský subjekt

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína