Sing Wine s.r.o.

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O vinařství

Rodinnými silami se staráme o 16 ha vinohradů, které se nacházejí ve Velkých Bílovicích, největší vinařské obci ČR. Naše krásná zpívající vína naleznete na úrodných tratích Vinohrádky, Přední hora, Zadní hora, Nová hora a Pod Belegrady. S podtitulem “PIJME VÍNO S LÁSKOU” pro vás vyrábíme kvalitní vína, které podtrhává moderní nadčasový design a především skutečné hodnoty a oddaná práce celé naší rodiny. V široké odrůdové skladbě naleznete vína bílá, červená a růžová.

Z dálnice D2 sjedete na Velké Bílovice(Podivín). Při vjezdu na hlavní křižovatku ve Velkých Bílovicích odbočíte směr na Mor.Žižkov a po pravé straně před benzinovou pumpu odbočíte doprava a jste na místě

Kontakty a služby

Služby

  • Možnost platby kartou
  • Bezbariérový přístup
  • Parkoviště pro 15 aut
  • Parkoviště pro 3 autobusy
  • Řízená degustace na objednávku
Více informací

Otevírací doba

  • Pondělí08:00 - 17:00
  • Úterý08:00 - 17:00
  • Středa08:00 - 17:00
  • Čtvrtek08:00 - 17:00
  • Pátek08:00 - 17:00
  • Sobota08:00 - 12:00
  • NeděleZavřeno

Informace o produkci

Základní informace

  • Roční produkce
    60 000 lahví
  • Rozloha vinic
    16 ha
  • Cenové rozpětí
    130-350 Kč

Počátky vzniku vinařství Sing Wine sahají do 70. let minulého století, kdy se Tomáš Tetur starší začal zabývat vinohradnictvím. Úrodu z prvních nasazených vinohradů zpracovával v malém sklepě za domem. V roce 1978 začal se stavbou sklepa ve sklepní trati Belegrady a postupně do výroby vína zasvěcoval i svého syna Tomáše. V roce 1987 zakoupil Tomáš mladší ve sklepní trati Pod Předníma vinný sklep od rodiny Leblochů, kde se začala psát novodobá historie vinařství Víno Tomáš Tetur. Už od dětských let zasvěcoval Tomáš Tetur mladší své dva syny do pěstování a výroby vína. Syn Aleš si práci na vinohradu i sklepě zamiloval natolik, že se rozhodl studovat na Střední vinařské škole ve Valticích. Po maturitě (1995) se začal věnovat vinařství naplno a zastupoval pozici technologa a sklepmistra. Produkce vína se zvyšovala a vývoj tehdejšího vinařství se přesměroval do nově postavené haly vybavené již moderní vinařskou technologií na ulici Žižkovská, kde má od roku 2000 zázemí až dodnes. Do vinařství se v roce 2010 zapojil i nejstarší syn Michal. Po vystudování vysoké školy v oboru operní zpěv se začal věnovat obchodu a marketingu. Od roku 2014 je nová posila našeho vinařství Marek Osička (kontrabasista). Láska k hudbě celé rodiny pak dala vzniknout myšlence a celé koncepci dnešního vinařství Sing Wine, jak se roku 2010 přejmenovalo Víno Tomáš Tetur na Sing Wine s cílem zachovávat a zvyšovat kvalitu vín, ale i přenést do nově vzniklého moderního vinařství a jeho designu prvky, které vyzdvihují a nesou životní příběh rodiny. Manželé a majitelé vinařství Tomáš a Sáša Teturovi s celou svou rodinou hospodaří a vlastní ve Velkých Bílovicích 12 ha vinohradů ve viničních tratích Vinohrádky, Přední Hora, Zadní Hora, Nová Hora a Pod Belegrady. Vína dokončují svůj proces až po láhev v nerezu na bázi řízeného kvašení a některá vína tradičně zrají v dubových sudech barrique. Plnění do lahví probíhá na automatické lince a etiketovací lince. Největší důraz je kladen na korkové zátky, nově i na skleněné zátky typu VINOLOK a šroubovací uzávěry. Vína se řadí do čtyř základních řad: Line Classic, Line Fresh, Line Exclusive, Line Premium a Line Unique.

Vyráběné odrůdy bílých vín
Vyráběné odrůdy červených vín
Vyráběné kategorie vín
    Zemské víno, Kabinetní víno, Jakostní víno, Výběr z hroznů, Výběr z bobulí, Výběr z cibéb, Pozdní sběr, Růžové víno, Perlivá vína, Svatomartinské víno, Šumivá vína
Dosažená ocenění

Champion Irsai Oliver jak.,polosuché 2015 - Valtické vinné trhy 2016 Champion Irsai Oliver jak.,polosuché 2014 - Vinum Juvenale 2015 Stříbro a bronz na The San Francisco International Wine, AWC Wienna, Salon vín ČR 2015, 2009, 2008, Weinparade Poysdorf, Festwine, TOP DESIGN České republiky na soutěži TOP 77.

Speciality v nabídce

Velká červená a bílá slípka, CUVÉE SARMAT (VZ+TČ), CUVÉE RESERVA, CUVÉE BARYTON

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše vinařství/vinotéka/vinárna?
Přidat subjekt
Potřebujete upravit údaje u tohoto subjektu?
Upravit tento vinařský subjekt

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína