Maňák Josef - vinařství a penzion

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O vinařství

Rodinné vinařství založené v roce 1992 se zaměřením na výrobu vysoce jakostních moravských vín. Propojuje letité zkušenosti z tradičního sklepního hospodářství s dnešními moderními možnostmi. Rádi pro vás na objednávku připravíme Setkání s vínem - příjemné posezení s prohlídkou sklepů, řízenou degustací či ochutnávkou vín, bohatou hostinou a to vše za doprovodu cimbálové muziky. Ideální příležitost pro různé firemní akce nebo školení, ale také pro přátelská setkání a rodinné oslavy s kapacitou až 45 osob včetně vlastního noclehu.

Pojedete po rychlostní komunikaci E461 ve směru Brno-Mikulov-Vídeň. Zhruba 7 km před Mikulovem odbočíte na rozcestí doleva na obec Perná. V obci Perná se vydáte u fotbalového hřiště ulicí nahoru ke kostelu a za kostelem první ulicí doleva. Asi po 100 m se na pravé straně nachází naše vinařství a penzion.

Kontakty a služby

Ubytování

  • Ubytování až pro 50 osob
  • 10 pokojů
300 Kč / osoba

Další služby

  • Parkoviště pro 8 aut
  • Parkoviště pro 2 autobusy
  • Úschovna pro 50 kol
  • Řízená degustace na objednávku
  • Nabídka vlastních vín
Více informací

Informace o produkci

Základní informace

  • Roční produkce
    5 000 lahví
  • Rozloha vinic
    5 ha
  • Cenové rozpětí
    80-120 Kč

Rodinné vinařství a penzion u Maňáků se nachází v malebné obci Perná na trase Brno – Mikulov, která leží na úpatí Pavlovských vrchů, v klidu překrásných vápencových skal, uprostřed bohatých vinohradů a úrodné černozemě jižní Moravy. Je to vyhledávaná turistická oblast s množstvím kulturních a přírodních památek. Jsou zde velmi dobré podmínky pro rybaření (Novomlýnské nádrže), koupání či vodní sporty. V blízkosti též lednicko-valtický areál, vhodný pro pěší i cykloturistiku.Vinařstvím se zabýváme již od roku 1989 a především láska k vínu a tradiční šetrné zpracování nám dovoluje spolu s osobitým charakterem pěstovaných hroznů přímo pod Pálavskými vrchy dělat svěží vína vysoké kvality a plné chuti.

Přijměte naše pozvání do světa harmonické chuti, vyzrálé plnosti, jemné kořenitosti, šťavnaté svěžesti a osobité vůně. A dovolte nám, abychom Vám naservírovali Velmi Intenzivní Prožitek, protože taková jsou vína z nové kolekce našeho rodinného vinařství GENIUS VITIS®.

Penzion stojí v horní části obce Perná. Apartmány jsou rodinného typu. Pro hosty nabízíme možnost využití venkovní terasy, krytého altánu se zahradním grilem, otevřeného parkoviště, úschovny kol i písečného kurtu pro milovníky volejbalu.

Vyráběné odrůdy bílých vín
Vyráběné odrůdy červených vín
Vyráběné kategorie vín
    Víno bez původu, Slámové víno, Ledové víno, Výběr z hroznů, Pozdní sběr, Kabinetní víno, Jakostní víno, Zemské víno
Dosažená ocenění

V roce 2005 ocenění "nejlepší kolekce červených vín" na výroční výstavě v Perné.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše vinařství/vinotéka/vinárna?
Přidat subjekt
Potřebujete upravit údaje u tohoto subjektu?
Upravit tento vinařský subjekt

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína