VÍNO Z KOBYLÍ - PATRIA Kobylí, a.s.

Navštívené
Chci navštívit
Oblíbené

O vinařství

Reprezentační sklep společnosti PATRIA Kobylí, a.s. je díky své působivé atmosféře vhodným místem pro pořádání společenských i firemních večírků a prezentací. Sklep se nachází v klidném prostředí meruňkových sadů, kde vychutnáte vybrané druhy vína a ochutnáte místní speciality.

Areál firmy je přímo u hlavní silnice procházející Kobylím, bližší informace na recepci.

Kontakty a služby

Ubytování

  • Ubytování až pro 90 osob
  • 30 pokojů
  • Snídaně
250 Kč / osoba

Další služby

  • Možnost platby kartou
  • Bezbariérový přístup
  • Parkoviště pro 80 aut
  • Parkoviště pro 3 autobusy
  • Úschovna pro 30 kol
Více informací

Informace o produkci

Základní informace

  • Roční produkce
    700 000 lahví
  • Rozloha vinic
    152 ha
  • Cenové rozpětí
    75-300 Kč

Vinařská společnost v Kobylí vznikla spontánně v roce 1928, tedy v prvorepublikové době. Drobní vinaři se spojili kvůli společnému zájmu o pěstování a ochranu vinné révy. Navazujeme proto na tradici, která zavazuje. S roční produkcí 700 000 lahví jsme se stali jedním z významných tuzemských výrobců vína. Z hroznů našich vinic vznikají díky trpělivosti milovníků vinné révy aromatická a jedinečná jakostní odrůdová vína, vína s přívlastkem, archivní a ročníková vína. Dobrý zvuk má naše jméno i na prestižních domácích a zahraničních vinařských soutěžích.

Vyráběné odrůdy bílých vín
Vyráběné odrůdy červených vín
Vyráběné kategorie vín
    Zemské víno, Jakostní víno, Kabinetní víno, Pozdní sběr, Výběr z hroznů, Výběr z bobulí, Ledové víno, Slámové víno, Vína originální certifikace, Svatomartinské víno, Růžové víno, Perlivá vína
Dosažená ocenění

Národní salon vín ČR, Valtické vinné trhy 2015 - šampion červených vín, zlatá a stříbrná medaile Vino Slovenia 2014 - Gornja Radgona a mnohá další tuzemská i zahraniční ocenění.

Speciality v nabídce

Široký sortiment moravských vín vyrobených z hroznů sklizených na našich vlastních vinicích. Vlajkovými odrůdami jsou mimo modrohorské VOC odrůdy Modrý Portugal, Svatovavřinecké a Frankovka, také Sylvánské zelené, André, Cabernet Sauvignon a Rulandské modré. V sídle společnosti je otevřena NON-STOP po celý rok vinotéka nabízející kompletní sortiment aktuálně prodávaných vín.

Doplňková nabídka

Řízené degustace v nově zrekonstruovaných sklepních prostorách, ubytování ve 2, 3 a 4 lůžkových pokojích se soc. zařízením nebo turistické ubytování se společným soc. zařízením, možnost celodenní stravy.

Navštívené
Chci navštívit
Chybí vám zde vaše vinařství/vinotéka/vinárna?
Přidat subjekt
Potřebujete upravit údaje u tohoto subjektu?
Upravit tento vinařský subjekt

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína