Naše rodinné vinařství vyrábí vína z hroznů vypěstovaných ve vlastních vinicích na ploše 4.5 ha. Vyrábíme suchá a polosuchá přívlastková vína a jsme certifikováni jako výrobci BIO vín Vinařství se nachází v jednom objektu společně s penzionem a sklepem na posezení, ve kterém kromě vína můžete ochutnat také naši domácí kuchyni
Pálava byla vyšlechtěna Ing. Josefem Veverkou křížením odrůd Tramín červený a Müller Thurgau. Asi nejlepších výsledků dosahuje především v Mikulovské podoblasti, v okolí obcí Perná, Pavlov nebo Bulhary, dále pak v Lechovicích, Popicích nebo Čejkovicích. Pálava je často automaticky vnímána jako víno sladké, tedy s vyšším zbytkovým cukrem, ale zdaleka to není pravidlo. Právě v suché verzi objevíme kouzlo a krásu téhle odrůdy.
Vinařské novinky do schránky