Vyhledávání na webu

Web Vína z Moravy, vína z Čech obsahuje největší databázi vinařů, vinařství, sklepů, vináren, e-shopů s vínem a vinoték v ČR. Klíčovým prvkem nových stránek je jednoznačně snadné a intuitivní vyhledávání. K tomu slouží dominantní vyhledávací okno na úvodní stránce.

Vyhledávání pomůže návštěvníky nasměrovat ke kýženému obsahu, ať už jsou to vinařské akce, zajímavá místa spojená s vinařskou turistikou, vinné sklepy či profily našich vinařů. Odpadá tedy nutnost prohledávat celý web a přemýšlet, kde by se potřebná věc mohla vlastně nacházet.

Vyhledávání

K většímu pohodlí a ještě rychlejšímu vyhledání žádaného obsahu slouží na webu vinazmoravyvinazcech.cz tzv. našeptávač, který uživateli nabízí relevantní výstupy už během psaní klíčového slova do pole pro vyhledávání. Často tak naleznete, co vlastně hledáte ještě dřív, než slovo celé vypíšete. Vyhledávání se pak neomezuje pouze na vybranou sekci webu, ale lze prostřednictvím něho dohledat tip na vinařskou akci, konkrétního vinaře a jeho sklep, nebo třeba aktualitu zveřejněnou na webu. Pokud hledáte nějakého vinaře, sklep nebo vinárnu, tak je velmi užitečným prvkem vyhledávání možnost volby vinařské podoblasti nebo i přímo obce. V praxi to znamená, že když se chystáte na dovolenou např. na Slovácko, tak si můžete jednoduše vyhledat vinaře, kteří tam vyrábí víno, a vybrat si, koho navštívit a čí víno ochutnat.

Vyhledávání2

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína