SLÍPKA TOUR Velké Bílovice 2021 nikdo tipec nezatne

SLÍPKA TOUR Velké Bílovice je skvělou a plnohodnotnou alternativou jarního putování Ze sklepa do sklepa, které už dvakrát zhatil covid. Užijte si poslední prázdninový víkend u pohárku výtečného vína přímo s mistry vinaři. A třeba společně položíme základy nové pozdně letní tradice.

Žádné dlouhé plánování, akce je už v sobotu 28. srpna od 12 do 20 hodin. Ale je docela možné, že zavírací hodinu třeba někteří vinaři přetáhnou ;-) 

Vstupenky v hodnotě 1.500 Kč vydáváme v každém otevřeném vinařství od 11 hodin.  Ale klid, za 900 Kč dostanete poukázky na odběr vín. Za zbývajících 600 Kč nafasujete skleničku a kapsičku, katalog s přehlednou mapkou, abyste mezi sklepy nezabloudili, propisku a taky kulturní program na Křástelce, který je v ceně. Vybraná vína nemusíte vláčet s sebou, v neděli od 9 do 12 hodin si je vyzvednete u příslušných vinařů a ve stejnou dobu si můžete další nakoupit.

Nejste zrovna orientační běžec? Stáhněte si naši bezplatnou mobilní super apku, která vám to hodně usnadní.

Pozor, vstupenky prodáváme jen online, a to i v průběhu akce u jednotlivých vinařů. U koho si ji koupíte, u toho si ji taky aktivujete. Každý vinař má sice omezený počet 60 vstupenek, ale nepodléhejte panice. Když neuspějete u jednoho ani druhého, vyjde to určitě u třetího nebo čtvrtého.

Zdá se vám to komplikované? Jenže covid je pořád ještě mezi námi a my chceme zabránit zbytečnému shlukování na jednom místě. Nezapomeňte prosím na potvrzení o očkování, nebo platném testu, abyste se jimi mohli v případě potřeby prokázat. Kontroly nevylučujeme.

Po aktivaci vstupenky už vám nic nebude bránit prvnímu pořádnému doušku vína a jeho koštování ve 47 sklepech, co hrdlo ráčí. A nebojte, ani hladem trpět nebudete.

A ještě jednou pozor! Vstupenka je nepřenosná a je vázaná na konkrétní jméno. Lidem bez platné vstupenky nenalejeme.

Vše, co potřebujete vědět o SLÍPKA TOUR Velké Bílovice najdete na našem webu ZDE.

Tak s chutí do toho a půl je hotovo. Moc už se na vás těšíme.

Více informací o akci a vstupenky najdete na webu www.velkobilovictivinari.cz

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína