Pražské vinobraní - smíchovská náplavka - nabídka pro vinaře

Vážení obchodní partneři a přátelé dobrého vína, gastro specialit a hudby, již třetí ročník Vinobraní, svátku burčáku a hudby se bude konat v pátek 7.9 a v sobotu 8.9.  na velmi populární Smíchovské náplavce – Hořejší nábřeží.  Rádi bychom vám tímto nabídli prodejní plochu na prezentaci a prodej vašich výrobků.

Na ploše určené pro vás bude zajištěn přívod elektrického proudu, zdroj vody a sociální zařízení. Dále bude zajištěna možnost vyložit a naložit zboží z vašich automobilů. Parkování za poplatek i bez je možný pro vaše vozidla na území Smíchova, ale toto si zařizuje každý prodejce individuálně.

Počet prodejců bude omezen, takže neváhejte s vyplněním přihlášky !

Vinobraní otevíráme v pátek 7.9. 2018 ve 12h a zavíráme ve  22h.  V sobotu 8.9. 2018 se otevřeme veřejnosti ve 12h a budeme zavírat v 21h. Po oba dny je připraven program pro celou rodinu, včetně hudebních produkcí, např. Štěpán Markovič a vystoupení známých DJ‘s..

Hlídání celého areálu v noci z pátku 7.9. na sobotu 8.9. 2018 je zajištěno naší ostrahou. Prodejcům doporučujeme použít průsvitnou folii na základní obalení svých stánků. Elektrické připojení je k dispozici, doporučujeme pro každého prodejce co nejdelší prodlužovačku a myslete na osvětlení stánku na večer.Vstup do celého areálu Vinobraní bude pro veřejnost zdarma !

Vinobraní, bude intenzívně propagováno na rádiích, různých portálech na internetu, na FB pořadatele, který je možno propojit i s FB prodejců atd.

Na naše Vinobraní v minulém roce přišlo více jak 7000 návštěvníků.

V příloze vám zasíláme závaznou přihlášku, kterou je třeba vyplnit a zaslat nejpozději do 17.8. 2018. Na základě vyplněných přihlášek vám obratem pošleme zálohovou fakturu na celou částku aby vaše přihláška byla platná.

Dne 20.8..2018 bude uzavřen počet prodejců.

 

Ohledně jakýchkoliv otázek či nejasností nás neváhejte kontaktovat .

 

František Semrád

partaproduction@gmail.com

tel: +420608550185

koordinátor akce

www.partaproduction.cz

www.facebook.com/events/310537979366239/

https://www.youtube.com/watch?v=xTIQcZkL3uM

 

Soubory ke stažení

Přihláška (doc)
doc, 44544

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína