Soutěž s certifikovaným vinařstvím a vinným sklepem Vinum Moravicum a.s.

Vážení příznivci vinařské turistiky a moravských i českých vín, vinařství Vinum Moravicum si pro Vás připravilo na měsíc srpen soutěž o vinné ceny. Zahrajte si a vyhrajte. 

Vinum Moravicum a.s. je vinařství, které bylo založeno v roce 2005. Láska k vínu a jeho výrobě však pramení z mnohaleté rodinné tradice, kde se kumšt předával z otce na syna. Svým charakterem, zaměřením a velikostí odpovídá společnost malému výrobci vín.

*****Hrajte o ceny s vinařstvím Vinum Moravicum*****

Nabízený sortiment výhradně kvalitních moravských láhvových vín je velice pestrý a každý vínomil si v něm může najít víno, které mu nejvíce vyhovuje.

Archivní i výrobní sklepy s technologickým zázemím se nachází ve slovácké vinařské podoblasti v samotném srdci města Bzence na Horním náměstí ve sklepní uličce Pod Starým hradem. Vydáte-li se na příjemnou procházku na kopec Starý hrad, kde se nachází kaple sv. Floriana a Šebestiána, která byla v roce 2017 nově zrekonstruována a nabízí nádherný rozhled do širokého okolí, povede Vás jedna z cest kolem vinařství Vinum Moravicum. Neváhejte a zastavte se ve vinařství. Rádi Vás zasvětí do tajů výroby vína a provedou Vás labyrintem historických, až 300 let starých sklepů. Místo zbylo i pro malé vinařské muzeum, kde si můžete prohlédnout zařízení z dob našich předků.

Snahou vinařství je inovovat a zkoušet různé technologické postupy. Od roku 2007 uvádí na trh známkové víno Bzenecký Patriot, které vzniká asambláží tří rulandských odrůd, jenž jsou pro bzenecko typické.

Prezentační sklepy jsou vhodné pro uspořádání různých rodinných oslav, firemních večírků a přátelských setkání až pro 42 lidí. Dle vašich požadavků zajistí občerstvení.

Vína jsou oceňována jak na významných zahraničních soutěžích, tak i na prestižních tuzemských výstavách  – např. Salon vín 2018 – Cabernet Sauvignon 2013 pozdní sběr, Šampion Valtických vinných trhů 2017 – Ryzlink vlašský 2015 pozdní sběr.

Vinum Moravicum, a. s.
Adresa: Vracovská 338, 696 81 Bzenec
Provozovna: Pod Starým hradem, Bzenec
Telefon: 737 557 040
Email: info@vinummoravicum.cz
Www: www.vinummoravicum.cz

Ceny pro vítěze.

3 x Dárkový poukaz v hodnotě 2000,- Kč

(Řízená degustace vín, prohlídka vinařství, občerstvení – platí pro 2 osoby)

Přejeme příjemnou zábavu a hodně štěstí v soutěži!

Počet správných odpovědí byl v soutěži s Vinařskou akademií Valtice 32. Štastným výhercem je:

Michal Š. Kurz Vinařská akademie I – Kadet v ceně 5 200,- Kč 

Srdečně gratulujeme.

Související články na tomto webu:

Kalendář vinařských akcí - kalendář vinobraní, ochutnávek, výstav vín a dalších vinařských akcí

Aktuality pro příznivce vinařské turistiky - novinky pro ty, kteří chtějí cestovat za vínem

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína