Veletrh Prowein 2019 - výzva pro vinaře

Vážení vinaři, na svém zasedání dne 13.6. 2018 rozhodla Rada Vinařského fondu o tom, že Vinařský fond bude organizovat společnou expozici na veletrhu Prowein, který se uskuteční v německém Düsseldorfu ve
dnech 17. - 19.3. 2019.

Podmínkou je účast minimálně 12 spoluvystavovatelů. Přihlásit se mohou výrobci vín či sdružení výrobců vín. Forma přihlášení je stejná jako v minulých letech: je nutné vyplnit a podepsat ve dvou vyhotoveních smlouvu spoluvystavovatele (v příloze) a poslat nejpozději do 29.6. 2018 na Vinařský fond (poštou nebo prostřednictvím datové schránky - adresa v záhlaví), příp. přinést osobně do kanceláře VF (Po-Pá8-16hod).

Finanční spoluúčast se nemění, tj. 30.000 Kč vč. DPH/spoluvystavovatel.

UPOZORNĚNÍ! Vzhledem k tomu, že jsme se minulého ročníku z důvodů přihlášení malého počtu vinařů nezúčastnili, nemáme jisté místo mezi přihlášenými. Obecně to funguje tak, že nový vystavovatel, resp. vystavovatel počasové odmlce jezařazen na čekací list (o účast na veletrhu je velký zájem a nabídka plochy je omezená). Může se tedy stát, že i přes dostatečný zájem vinařů a podanou přihlášku plochu na výstavišti nezískáme.

Každopádně jakmile budeme mít přihlášených 12 subjektů, zahájíme komunikaci s Messe Düsseldorf. Všechny přihlášené vinaře budeme následně e-mailem informovat.

Pavel Večeřa, Vinařský fond

 

Soubory ke stažení

Smlouva
docx, 34091
Výzva
pdf, 204440

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína