Wine and food fest Třeboň - nabídka pro vinaře

Vážení obchodní partneři a přátelé, jsme milovníci vína, dobrého jídla a skvělé hudby a proto již několik let pořádáme festivaly s touto náplní… Tento rok budeme pořádat celodenní festival " Wine and food fest" v Zámeckém parku v Třeboni dne 4.7.2018. včetně večerního koncertu Lucie BÍLĚ .

Rádi by jsme vám tímto nabídli prodejní plochu na prezentaci a prodej vašich výrobků.

Na ploše určené pro vás bude zajištěn přívod elektrického proudu, zdroj vody, sociální zařízení a možností vyložit a naložit zboží z vašich automobilů, včetně možnosti parkování na vyhrazeném místě.

Počet prodejců bude omezen. Počítáme cca 25 stánků pro vinaře, a cca 8 gastronomických stánků, 2 x café,  2 x nealko, 2 x zmrzlina a sladkosti, 2 x stánek pořadatele (reklamní předměty), 2 x stánek na pivo. Celkem bude cca 35 prodejců. Vína se budou prodávat výhradně na stáncích vinařů. Na gastro stáncích bude možné prodávat pouze jídlo.

Během dne od 10 - 17.30 h bude vstup zdarma do celého areálu Zámeckého parku. Od 17.30-19h bude prodejní plocha uzavřena a vyklizená s  přestávkou nutnou k přípravě večerního koncertu. V 19h se Zámecký park opět otevře pro návštěvníky s platnou vstupenkou na večerní koncert, který začne ve 20h. Na koncertě bude vystupovat jedna z největších českých hvězd populární hudby Lucie BÍLÁ se skupinou Petra Maláska.

Prodejci můžou dál prodávat své zboží návštěvníkům koncertu od 19 -  23h. Koncert bude do 21.30h a celou akci ukončíme ve 23h.

Festival, včetně večerního koncertu, bude intenzívně propagován na radiích, různých portálech na internetu, na FB pořadatele, který je možno propojit i s FB prodejců atd.

Kapacita pro návštěvníky do zámeckého parku je cca 10 000 osob. Očekáváme velký počet návštěvníků vzhledem k tomu, že se festival bude konat během prázdnin, den před 2 státními svátky a protože se jedná o velmi atraktivní a navštěvované místo, a také díky tomu, že součástí akce bude velký večerní koncert jedné z největších českých zpěvaček.

Na naší poslední akci minulý rok v Praze JAZZ WINE FEST přišlo více jak 5000 návštěvníků.

 

Termín na přihlášení na Festival je do 10.6.. 2018.

V příloze vám zasíláme závaznou přihlášku, kterou nám pošlete vyplněnou nejpozději do 8.6..2018.

 

Ohledně jakýchkoliv otázek či nejasností nás neváhejte kontaktovat .

 

 

František Semrád

partaproduction@gmail.com

tel: +420608550185

koordinátor akce

www.partaproduction.cz

www.facebook.com/events/310537979366239/

https://www.youtube.com/watch?v=xTIQcZkL3uM

 

Soubory ke stažení

Přihláška (pdf)
pdf, 164595

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína