Brno – město uprostřed Evropy - nabídka vinařům

Vážení vinaři, v rámci projektu „Brno – město uprostřed Evropy“ se v Brně uskuteční ve dnech 15.-17.6.2018 pořad Zábava pod hradbami. V rámci této akce bude pro vinaře připraven prezentační stan pro vinaře na náměstí Svobody v Brně.

Obracíme se proto na Vás s nabídkou možnosti Vaší účasti na této akci. Šlo by především o přímý prodej lahví s vínem návštěvníkům slavností. Současně je samozřejmě možná i ochutnávka nabízených vín návštěvníkům akce ať již zdarma nebo za poplatek (záleží na Vašem uvážení). Celá ochutnávka probíhá ve Vaší vlastní režii, takže ceny vína i vzorků si určujete sami. Nutností je, abyste si sebou vzali vlastní chladící nádoby na víno a vlastní degustační sklo, které budete půjčovat návštěvníkům akce oproti peněžité záloze. Je dobré mít sklo s vlastním logem, nebo jinak označené, aby při vracení záloh nedocházelo k záměně se sklem ostatních vystavujících vinařů. Na místě samém bude k dispozici tekoucí pitná voda, takže je možné si sebou vzít nádoby, ve kterých bude možné sklo umýt. Pro návštěvníky budou k dispozici i vystřikovačky. Účast vinařů není nijak zpoplatněna ani od Vinařského fondu ani od organizátorů. Podmínku je účast ve všech třech dnech!!!

Součástí akce je bohatý kulturní program a to jak přímo na náměstí Svobody v Brně, tak i v jiných částech Brna. V příloze naleznete programový magazín, se všemi akcemi.

Prezentační stoly jednotlivých vinařství budou umístěny v označeném stanu, který bude kvůli délce trvání do pozdních hodin vybaven vnitřním osvětlením.

Vinařský fond pro tuto akci zajišťuje:

  • prezentační stan 5x12 m
  • prezentační stoly
  • led na chlazení vína
  • příslušná dopravní povolení pro návoz a odvoz vína (vjezdy do pěší zóny apod.)
  • vystřikovačku

 Přihlášené vinaře žádáme pouze o zabezpečení:

  • vlastní obsluhy k prodejním místům
  • svoje reklamní bannery a propagační materiály
  • vlastní degustační sklo
  • víno

 Doba konání akce v jednotlivých dnech:

Pátek   15.6.2018 - 12:00 - 21:00h

Sobota 16.6.2018 - 10:00 - 21:00h

Neděle 17.6.2018 - 10:00 - 17:00h       

Účast na akci je z důvodu přiděleného místa a velikosti stanu omezena na 5 vinařství a přednost dostanou ti, kteří se přihlásí rychleji. V případě dotazů ohledně organizace a zajištění akce jsem Vám k dispozici na e-mailové adrese dolansky@vinarskyfond.cz, nebo na tel.: 606 601 847.

V případě zájmu o účast na této akci, prosím vyplňte formulář, který je přílohou tohoto sdělení a vyplňte údaje kontaktní osoby, která se této akce bude skutečně fyzicky účastnit. Osobní údaje, které nám poskytnete, mohou být zpracovávány za podmínek uvedených v informaci o zpracování osobních údajů uvedené v příloze k tomuto přípisu.

  

Ing. Ctibor Dolanský

Vinařský fond

Soubory ke stažení

Přihláška
docx, 32227
Informace osobní údaje
docx, 15984
Programový magazín
pdf, 10423098

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína