WINE & FOOD FEST - nabídka pro vinaře

Vážení obchodní partneři a přátelé, jsme milovníci vína, dobrého jídla a skvělé hudby a proto již několik let pořádáme festivaly s touto náplní…

Tento rok budeme pořádat celodenní festival "WINE & FOOD FEST" v Zámeckém parku v Třeboni dne 4.7.2018. včetně večerního koncertu Lucie BÍLÉ. Rádi by jsme vám tímto nabídli prodejní plochu na prezentaci a prodej vašich výrobků. Na ploše určené pro vás bude zajištěn přívod elektrického proudu, zdroj vody, sociální zařízení a možností vyložit a naložit zboží z vašich automobilů, včetně možnosti parkování na vyhrazeném místě.

Počet prodejců bude omezen. Počítáme cca 30 stánků pro vinaře, a cca 8 gastronomických stánků, 2 x café, 2 x nealko, 2 x zmrzlina a sladkosti, 2 x stánek pořadatele ( reklamní předměty), 2 x stánek na pivo. Vína se budou prodávat výhradně na stáncích vinařů. Na gastro stáncích bude možné prodávat pouze jídlo.

Během dne od 10 - 17.30 h bude vstup zdarma do celého areálu Zámeckého parku. Od 17.30-19h bude prodejní plocha uzavřena a vyklizená s přestávkou nutnou k přípravě večerního koncertu. V 19h se Zámecký park opět otevře pro návštěvníky s platnou vstupenkou na večerní koncert, který začne ve 20h. Na koncertě bude vystupovat jedna z největších českých hvězd populární hudby Lucie BÍLÁ se skupinou Petra Maláska.

Prodejci můžou dál prodávat své zboží návštěvníkům koncertu od 19 - 23h. Koncert bude do 21.30h a celou akci ukončíme ve 23h.

Festival, včetně večerního koncertu, bude intenzívně propagován na radiích, různých portálech na internetu, na FB pořadatele, který je možno propojit i s FB prodejců atd.

Kapacita pro návštěvníky do zámeckého parku je cca 10 000 osob. Očekáváme velký počet návštěvníků vzhledem k tomu, že se festival bude konat během prázdnin, den před 2 státními svátky a protože se jedná o velmi atraktivní a navštěvované místo, a také díky tomu, že součástí akce bude velký večerní koncert jedné z největších českých zpěvaček.

Na naší poslední akci minulý rok v Praze JAZZ WINE FEST přišlo více jak 5000 návštěvníků.

V příloze vám zasíláme závaznou přihlášku, kterou nám pošlete vyplněnou nejpozději do 31.5.2018 Na základě vyplněných přihlášek vám obratem pošleme zálohovou fakturu na celou částku, která by měla byt proplacená nejpozději do 10.6..2018.

Ohledně jakýchkoliv otázek či nejasností nás neváhejte kontaktovat .

František Semrád

partaproduction@gmail.com

tel: +420608550185

Soubory ke stažení

Přihláška
pdf, 164595

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína