Smutná zpráva - Ing. Jan Hajda

Vážení vinaři, tak jak mnozí víte, vinařskou veřejnost v úterý obletěla smutná zpráva o úmrtí kolegy, přítele, kamaráda a zejména srdcového vinaře, senátora Senátu PČR pana Ing. Jana Hajdy z Pavlova. Zarmoucená rodina ve spolupráci s kolegy ze ZD Sedlec, Okresní agrární komory Břeclav, Svazu vinařů České republiky, Národního vinařského centra a vinařského spolku v Pavlově připravují odpolední společenské setkání, kde bude možno na Jendu Hajdu vzpomenout a pozvednout číši vína.

Toto setkání se uskuteční po pohřbu cca od 14.00 - 15.00 hodin v kulturním domě v Pavlově. Budete-li se pohřbu účastnit, přijměte prosím pozvání na tuto akci.

S ohledem na předpoklad velkého množství účastníků na pohřbu, který proběhne v pondělí 5. 3. 2018 od 13.00 hodin v Mikulově na náměstí v chrámu Páně sv. Václava v Mikulově, vám zasíláme informaci, že parkování bude po dobu pohřbu umožněno přímo na náměstí na vyhrazených místech. Respektujte prosím pokynů místní strážníků městské policie. Po skončení pohřbu bude následovat přesun do Pavlova k výše uvedenému společenskému setkání.

 

Soubory ke stažení

pdf, 329750

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína