Nové termíny kurzů Národního vinařského centra

Předkládáme Vám přehled vinařských školení a kurzů, kterých se můžete zúčastnit během nadcházejících měsíců v Národním vinařském centru ve Valticích. Pozor! Všechny již probíhají v novém sídle – v Centru Excelence na Sobotní ulici 1029!

Nabízíme tři termíny nejoblíbenějšího, a tedy nejnavštěvovanějšího, kurzu – Úvod do degustace vína, a to dokonce dvakrát v žádaném sobotním termínu. Kurzy proběhnou 2. 3., 10. 3. a 22. 6. 2018. S lektorem tohoto kurzu, doc. Balíkem, se můžete setkat i na jeho pokračování – kurzu Degustace vína – věda i umění, tentokrát v pátek 6. 4. 2018.

Kdykoliv v průběhu roku jste mohli a nadále můžete zahájit studium e-learningových kurzů, které jsou součástí kombinovaných vzdělávacích programů, a obsahují navazující praktické dvoudenní části. Začít můžete Sommelierem juniorem, který slouží jako základní kurz s tematikou vinařství a sommelierství. Pokračovat lze odbornější internetovou průpravou pro vinohradníky a vinaře – Moderním vinařem či kompendiem vinařského marketingu a PR – kurzy Vinařský marketing a PR ve vinařství. Navazující dvoudenní části, kde máte možnost teorii doplnit praktickými znalostmi a dovednostmi a studium tak dokončit, jsou vypsány pro kurz Moderní vinař 12.-13. 3. 2018 a pro Sommeliera juniora 15.-16. 3. 2018. U ostatních praktických částí se lze registrovat jako předběžný zájemce, stejně tak jako u prvně zmíněných kurzů, u nichž Vám nevyhovují termíny.

Více informací a všechny přihlášky v sekci Kurzy a semináře.

Pokud jste již absolventem uvedených kurzů, věříme, že se o ně rádi podělíte s rodinou, známými či kolegy. Můžete je třeba i potěšit dárkovými poukazy.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína