Svátek zamilovaných ve znamení lásky a vína

Chtěli byste svou drahou polovičku překvapit a vytvořit nezapomenutelné chvíle právě na svatého Valentýna? V tento výjimečný den má vyznání lásky opravdové kouzlo. Jestli vám už ale došly nápady, jak milovanou osobu potěšit, nechte se inspirovat našimi tipy.

Valentýnský relax

Dlouhé zimní večery svádí k rozmazlování ve wellness nebo spa. Zarezervujte si na Valentýna privátní spa s vířivkou, saunou, masáží či speciální koupelí pro pár a nechte se hýčkat. Tyto společně strávené okamžiky jsou příjemným relaxem, který báječně doplní láhev vychlazeného moravského sektu.

Valentýnská večeře

Jestli vaření není úplně vaše parketa, pozvěte svou drahou polovičku na dobrou večeři do vyhlášené restaurace. Pokud si ale myslíte, že zvládnete něco dobrého uvařit a naservírovat doma, dejte se do toho. Nakupte potřebné suroviny, a hlavně nezapomeňte připravit dezert a dát vychladit láhev růžového vína z Moravy nebo Čech. Inspirujte se našimi recepty.

Božské nicnedělání

Měli jste náročný den a vlastně se vám nechce dělat vůbec nic? Tak nic nedělejte, zachumlejte se do peřin, vychutnávejte si moravské nebo české víno a užívejte si to nic, to sladké „spolu“. Zkuste tyto večery praktikovat nejen na svátek zamilovaných a udělat z nich takovou menší tradici.

Kouzelný východ slunce na vrcholu

Jestli máte rádi přírodu a hory, přivstaňte si a vydejte se na nejvýše položené místo ve vašem okolí podívat se na romantický východ slunce. Nádherné rozednění můžete zažít například na Sněžce, Ještědu nebo na Lysé hoře, ale i jinde. Láhev kvalitního moravského či českého vína pak bude vynikající odměnou.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína