FestiWine Dubrovnik - informace pro vinaře

Vážení vinaři, zveřejňujeme informaci o možnosti přihlášení vín na na čtvrtý ročník vinařského festivalu FestiWine v Dubrovniku na jihu Chorvatska.

Tilda Bogdanovič a slavný chorvatský winemaker Bojan Kobal připravují elitně obsazenou mezinárodní soutěž jako jednu ze součástí týdenního festivalu, skládajícího se dále z výstavy, série řízených degustací, snoubení dalmátských specialit a vín atd. Festivalem “Dubrovnik FestiWine 2017” začíná v Dubrovniku letošní turistická sezona.

V příloze najdete přihlášku, kterou po vyplnění pošlete na naši adresu redakce@e-sommelier.cz, ne pořadateli. To už zařídíme my.

Startovné je 100€ (jste-li plátci DPH, tak pro vás v rámci EU bez daně), jen musíte v přihlášce do rubriky Company reg. no. napsat své DIČ začínající písmeny CZ nebo SK. Nejste-li plátci nebo neuvedete-li svou daňovou registraci, bude to o 25% více.

PŘIHLÁŠKU POŠLETE CO NEJDŘÍVE, ABYCHOM MOHLI ZVOLIT OPTIMÁLNÍ ZPŮSOB DOPRAVY, NEJPOZDĚJI DO 22. BŘEZNA.

Nikam nic neplatíte, od pořadatele dostanete časem fakturu, kterou normálně zaplatíte.

Čtyři lahve od vzorku spolu s fakturou, analýzou a jednou hlavní etiketou předejte do BS Vinařských potřeb ve Velkých Bílovicích NEJPOZDĚJI DO 29.BŘEZNA, KDY JE OSOBNĚ VYZVEDNU.

Nemusíte je nijak speciálně balit.

Podíl na dopravě vám vyfakturujeme podle skutečně vynaložených nákladů, ale nejspíše vezmu lahve jako další zavazadlo nebo cargo až s sebou do letadla. Jen pokud by bylo vzorků více by jely na malé paletě sběrnou službou kamionem.

Pro vinaře ze Slovenska – pošlete prosím vzorky TopTransem nebo jinou Vámi oblíbenou přepravní společností na naši adresu do Hrusic. Tentokrát do Pezinku nebudu mít čas zajet.

Více informací:

JUDr. Luboš Bárta, MBA (klik pro více informací)

šéfredaktor SOMMELIER/Revue pro Hotel, Restaurant a Cestování

Vydavatelství GastroPress s.r.o.

251 66 Hrusice 177

tel a fax 323 656 600, mobil 602 270 830

mailto:redakce@e-sommelier.cz

 

Soubory ke stažení

pdf, 131323

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína