WINE & Degustation

Měsíčník pro milovníky vína, gourmety a všechny ty, kteří vnímají svět vína a gastronomie jako téma, které je mimořádně zajímavé a patří k jejich životnímu stylu.

www.w-d.cz

Díky atraktivním textům, seriózním informacím a aktualitám z tuzemské i světové vinařské scény i fundovanému a přísně nezávislému hodnocení vín si drží prim na scéně tuzemských vinařských časopisů již od roku 2010.  Trvale spolupracuje s významnými domácími a zahraničními odborníky na víno a gastronomii, sleduje aktuální trendy, baví i vzdělává. Je relevantním zdrojem informací pro odborníky a profesionály, ale svým jazykem a volbou atraktivních témat trvale oslovuje rozsáhlou skupinu amatérských milovníků vína a gastronomie i naprostých začátečníků se zájmem o tyto obory.

Domácí i zahraniční aktuality, cesty za vínem, rozhovory s tuzemskými i zahraničními osobnostmi, ucelené naučné seriály, trendy, klasická i současná gastronomie, hodnocení restaurací, investice do vína, víno a umění, nová vína na trhu, nezávislé testy tuzemských i zahraničních vín, výlety do historie i nejžhavější současná témata. To je časopis WINE & Degustation, „Váš průvodce světem vína“.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína