Adresář vinařů a kalendář akcí 2017 - poslední výzva

Adresář vinařů 2017 - V souvislosti s přípravou vinařské turistiky na novou sezonu vyzývá Národní vinařské centrum ke kontrole záznamů vinařství, vinných sklepů a vinoték v elektronické formě na webu www.wineofczechrepublic.cz. Adresář vinařů ve vinařských oblastech ČR bude exportován do tištěného vinařského průvodce edice Krajem vína To nejlepší z vinařské turistiky v České republice, který bude celoročně distribuován zájemcům o vinařskou turistiku. Základní zápis sestává z názvu vinařství, kompletní adresy, telefonního kontaktu, e-mailové adresy a webových stránek. Certifikovaná zařízení mají navíc u zápisu krátký popis firmy pro prezentování se vinařským turistům a fotografii vztahující se k zařízení.

Základní zápis sestává z názvu vinařství, kompletní adresy, telefonního kontaktu, e-mailové adresy a webových stránek. Certifikovaná zařízení mají navíc u zápisu krátký popis firmy pro prezentování se vinařským turistům a fotografii vztahující se k zařízení. Přímý odkaz do adresáře vinařů zde.

Kalendář vinařských akcí 2017

Společně s výzvou o kontrolu údajů na webu www.wineofczechrepublic.cz žádá Národní vinařské centrum všechny pořadatele vinařských akcí, aby zadali své výstavy a košty vín, vinařské slavnosti, ochutnávky, otevřené sklepy a další akce spojené s vínem a vinařskou turistikou na rok 2017 do Kalendáře vinařských akcí na témže webu. Ty budou také následně exportovány do tištěné verze vinařských průvodců. Poslední termín, kdy lze garantovat prezentaci akce v tištěné verzi nejkomplexnějšího a největšího vinařského kalendáře akcí, je datum 6. listopadu 2016. Přímý odkaz do kalendáře akcí zde. 

Využití prezentace formou placené inzerce

Posledním ze způsobů, jak se nejen zviditelnit, ale také pomoci projektu Podpory a propagace vinařské turistiky na jižní Moravě a v Čechách, je inzertní nabídka ve vinařských průvodcích. Peníze získané z inzerce jsou následně použity na aktivity projektu vinařské turistiky. Nabídku s objednávkou naleznete jako soubory ke stažení pod aktualitou. 

Další potřebné informace vám poskytne:

Petr Gondáš
manažer projektu vinařské turistiky
petr.gondas@vinarskecentrum.cz
tel.: 602 470 261

 

Soubory ke stažení

Inzerce - nabídka
pdf, 3945832
Inzerce - objednávka
pdf, 280470

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína