Jihomoravské dožínky 2016 - nabídka pro vinaře

Vážení vinaři, Ve dnech 26.-28.8.2016 se v Brně koná Mezinárodní folklorní festival. Jeho součástí jsou i Jihomoravské dožínky pořádané Jihomoravským krajem (28.8.) Součástí akce budou i prodejní stánky různého zboží a pestrý komponovaný program ve spolupráci s  JMK, Regionální agrární komorou Jihomoravského kraje, městem Brnem a mnoha dalšími partnery.

Vinařský fond byl stejně jako v loňském roce organizátory akce požádán o zajištění vinařské prezentace, a to konkrétně ve dnech 27.-28. srpna. Obracíme se proto na vás s nabídkou možnosti vaší účasti na této akci. Šlo by o přímý prodej lahví s vínem návštěvníkům slavností a ochutnávku vín. Možný je i prodej burčáku (tedy ne částečně zkvašeného hroznového moštu z hroznů ze zahraničí!). Na akci si vezměte vlastní degustační sklo (nejlépe označené) a kelímky na burčák! Celá ochutnávka probíhá ve vaší vlastní režii, takže ceny vína i vzorků si určujete sami. Účast vinařů není nijak zpoplatněna ani od Vinařského fondu ani od organizátorů.

Prezentační stoly jednotlivých vinařství budou umístěny ve stanu na náměstí Svobody.

Vinařský fond pro tuto akci zajistí:

  • prezentační stan
  • prezentační stoly
  • led na chlazení vín
  • ice boxy (krabice) na led
  • příslušná dopravní povolení pro návoz a odvoz vína

Přihlášené vinaře žádáme o zabezpečení:

  • vlastní obsluhy k prodejním místům
  • vlastní chladiče na víno
  • vlastní degustační sklo, příp. kelímky na burčák

V případě zájmu o účast na této akci zašlete prosím závaznou přihlášku (viz níže) elektronicky na e-mail info@vinarskyfond.cz.

Účast na akci je z kapacitních důvodů omezena pouze na čtyři vinařství a přednost dostanou ti, kteří se přihlásí rychleji. Podmínkou účasti jsou splněné povinnosti vůči Vinařskému fondu. Do své přihlášky uveďte jméno kontaktní osoby, číslo mobilního telefonu a e-mail. V případě dotazů ohledně organizace a zajištění akce jsme vám k dispozici na níže uvedených kontaktech.

!Důležité! Jde o dvoudenní prezentaci, hlaste se jen v případě, že se budete moci účastnit oba dny, tj. od soboty 27. do neděle 28. srpna (cca od 9 do 20 hodin – přesný časový harmonogram bude následně upřesněn)!

S pozdravem za Vinařský fond                                                                               

Pavel Večeřa

Mail: vecera@vinarskyfond.cz

Telefon: 606602587

 

Soubory ke stažení

Info + přihláška (docx)
docx, 38869

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína