Holiday World 2016 - nabídka vinařům pro prezentaci na veletrhu

[OPAKOVANÁ VÝZVA] Vážení vinaři a provozovatelé aktivit vinařské turistiky, obracíme se na Vás s nabídkou účasti na veletrhu Holiday World Praha 2016, který se koná 18. - 21. února 2016 na Výstavišti Praha – Holešovice. Holiday World je středoevropský veletrh cestovního ruchu s pětadvacetiletou tradicí.

Vinařská expozice bude úzce navazovat na expozici Jihomoravského kraje, která je koncipována také jako vinařská turistická destinace. Expozice bude umístěna ve vstupní Veletržní hale a vinaři zde budou míst možnost prezentace svých vín a turistických aktivit a dále je dojednáno, že zde budou moci nabízet i svá vína návštěvníkům veletrhu a to jak formou ochutnávek, tak i přímého prodeje.

Předpokládáme nabídku vín a služeb v oblasti vinařské turistiky, například ubytování s pořádáním edukativních degustací, exkurze do vinic a další turistické programy.

V rámci připravované expozice, která má předpokládanou rozlohu 170 m2, budou mít zúčastněné firmy k dispozici místo pro vlastní prezentaci a společné zázemí. Větší část nákladů spojených s rezervací plochy, registračními poplatky a výstavbou stánku hradí Vinařský fond. Finanční spoluúčast jednotlivých společností činí 4.000 Kč za jeden pult (cena bez DPH).

Ubytování a dopravu si každý hradí sám.

Protože počet prezentačních míst je omezen, bude pro účast rozhodující pořadí zaslání přihlášky a dále nabízený turistický program.

V příloze zprávy je přihláška k účasti na veletrhu. Vyplněnou přihlášku pošlete elektronicky na e-mail info@vinarskyfond.cz

V případě dotazů se obracejte na následující kontakty:

Ing. Ctibor Dolanský, e-mail: dolansky@vinarskyfond.cz
telefon: 541 652 473, mobil: 606 601 847                                                              

Ing. Jaroslav Machovec, e-mail: machovec@vinarskyfond.cz
telefon: 541 652 478, mobil: 606 645 470

Soubory ke stažení

Přihláška (docx)
docx, 17683
Výzva k účasti (docx)
docx, 211084

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína