VINAŘSKÝ JARMARK - premiérový ročník proběhne v půli listopadu!

Vážení vinaři dovolujeme si Vás srdečně pozvat na první ročník odborné akce pro vinaře, vinohradníky, enology a ostatní oborové zájemce: VINAŘSKÝ JARMARK, Rakvice – areál firmy Vinselekt Michlovský, 18. listopadu 2015 od 10:00 do 16:00.

Akce je jakýmsi malým interaktivním veletrhem. Odborné prezentace patnácti firem, napříč vinařským produktovým portfoliem, budou doplněny o výměnu zkušeností a samozřejmě praktické ukázky přímo v provozu.

VINAŘSKÝ JARMARK tak ve svém premiérovém ročníku bude prezentovat například osobní a užitkové vozy; traktory a vinohradnickou techniku; přípojné vyvážeče kontejnerů; ucelená řešení pro výživu půdy; hutní materiál - vinohradnický sortiment; průmyslové podlahy a systémy odvodnění vinařských provozů; systémy vytápění a klimatizace vinařského provozu; aplikace potravinářských plynů; sudy a dubové alternativy sudů; kompletní zařízení pro sklepní hospodářství; lahve; zátky a mnoho dalšího.

V průběhu Jarmarku se bude podávat moravská zabíjačka a nezapomeneme ani na pitný režim. Můžete tak spojit příjemné s užitečným a to vše velmi efektivně, v krátkém čase a pod jednou střechou.

Vstup i občerstvení je zdarma, avšak pouze pro přihlášené návštěvníky. Přihlásit se můžete na marketing@svcr.cz nebo telefonicky na +420 774 778 815 do vyčerpání kapacit, tj. 150 osob, nejpozději však do 13.11.2015.

Za organizátora akce Svaz vinařů ČR
Martin Chlad, ředitel obchod a marketing

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína