Nabídka spolupráce

Vážení vinaři, níže zveřejňujeme nabídku spolupráce studenta architektury.

Dobry den,

jmenuji se Jan Tyrpekl a jsem studentem architektury a urbanismu na Technicke univerzite v Liberci. Rad bych se zabyval ve sve diplomove praci vinarskym domem (objektem pro zpracovani ci prezentaci vina), proto bych Vam rad nabidl zhotoveni projektu rozsireni stavajiciho ci postaveni noveho objektu pro Vase vinarstvi. Tento projekt muze byt pouze vizi jakkoliv vzdalenou realite (i do daleke budoucnosti), nemusite se omezovat vysi nakladu atd.

Spoluprace by pro Vas neznamenala zadne zavazky, nepozadoval bych zadny honorar. Pouze byste mi poskytli informace o lokalite a pribliznych dispozicich a fungovani objektu. Na konci semestru (jaro 2013) bych Vam projekt odprezentoval a vy byste meli architektonickou studii zdarma.
Aby mi vsak byla prace uznana ve skole, mela by mit urcity rozsah. Velikost objektu bych prirovnal zhruba k vinarstvi Sonberk. Nemusi jit pouze o novostavbu, muze se jednat i o rozsireni stavajicich prostor, ovsem melo by jit o razantni zasahy.
V soucasnosti se musi firmy ve vsech odvetvich, vinarstvi nevyjimaje, prezentovat nejen svymi vyrobky, ale musi mit svou image. Proto je v soucasnosti velky rozmach stavby novych objektu pro vinare. Krome jiz zmineneho Sonberku mohou byt prikladem vinne sklipky napr. v Rakousku v oblasti Langenlois. I proto by pro Vas mohlo byt zpracovani studie zajimave.
Pokud byste meli zajem o spolupraci, napiste, prosim, co nejdrive, protoze do ctvrtka 4. rijna, bych mel tema oznamit.

Predem dekuji,
Jan Tyrpekl
tyrpekl@yahoo.co.uk
+420739016495

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína