Posledních 7 dní pro Vaši akci v Kalendáři akcí 2012

Výzva pořadatelům vinařských akcí v ČR

Vážení přátelé, připomínáme možnost přidání Vašich vinařských akcí do oficiálního kalendáře vinařských akcí na webové stránce www.vinazmoravy.cz - www.vinazcech.cz. V kalendáři vinařkých akcí je prostor pro informace zejména o výstavách a koštech vín, vinařských slavnostech, ochutnávkách i jiných kulturních a folklorních akcích, pokud je u nich významným způsobem propagováno moravské a české víno. Prosíme o zadání vinařkých akcí pro rok 2012 - uzávěrka pro tištěnou verzi pro rok 2012 je 9.11.2011.

Akce budou publikovány:

a) Na webu v sekci kalendář vinařských akcí.

b) V tištěné podobě kalendáře vinařských akcí, který připravuje Národní vinařské centrum s agenturou Bravissimo za financování Vinařského fondu pro rok 2012. Tištěný kalendář bude součástí dalších materiálů pro podporu a propagaci Vinařské turistiky - edice Krajem vína.

Akce, které budou zadáný na web přes on-line formulář do 9. 11. 2011, budou automaticky zveřejněny i v tištěné podobě kalendáře.

Jak zadat akci do kalendáře vinařských akcí:

1) Nejprve v on-line verzi kalendáře zkontrolujte, jestli akci již nezadal někdo jiný, aby se záznamy nedublovaly.

2) Pokud ne, zadejte pečlivě vaši akci přes webový formulář (odkaz "Přidej vlastní akci" v kalendáři, příp. přímý odkaz ZDE).

V prvním kroku zadáte požadované údaje, poté se zobrazí kontrolní náhled, který potvrdíte. Záznam podléhá schválení administrátora, tj. na webu se projeví za 1-2 dny.

Nezapomeňte na možnost nahrát do kalendáře k akci fotografie z dané akce (např. z minulých ročníků), které budou použity v rozšířeném zápisu nového tištěného kalendáře.

Kalendář vinařských akcí bude distribuován Národním vinařským centrem od ledna roku 2012.

Nezapomeňte využít této příležitosti, je bezplatným způsobem, jak velmi účinně informovat o Vaší vinařské akci. Připomínám ještě jednou termín uzávěrky 9. 11. 2011 pro tištěnou verzi kalendáře pro rok 2012. Pokud sami nejste pořadateli vinařské akce, předejte prosím tuto informace obecnímu úřadu, svazu vinařů či zahrádkářů ve Vaší obci.

Pokud chcete zadat informaci o akci související se Svatomartinským 2011, učiňte tak prosím ihned.

Za Národní vinařské centrum, o.p.s.

Ing. Petr Gondáš, manažer projektu
tel./fax: +420 519 352 072,
mobil: +420 602 470 261.

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína