Vinobraní Olympia 2011, Brno 15. - 18. 9. 2011

Nabídka pro vinaře

Zveme vinaře na připravovanou akci v OC Olympia Brno pod názvem Vinobraní Olympia 2011. Bude se jednat o prodejní a prezentační výstavu vinařů a vín, která nejsou k mání v běžné obchodní síti, ve dnech 15. - 17. 9. 2011, Maximální počet vinařů pro tento ročník je dvacet!

Pronájem prezentační plochy činí 2 000 Kč pro jeden den a jedná se o prodej vína za Vámi zvolenou cenu, předpokládá se však, že cena bude jako při nákupu ve vinařství. Jde o jedinečnou příležitost nejen nabídnout svá vína v elegantním prostoru, ale také se zviditelnit před koncem roku formou ochutnávky a navázání kontaktů s konečným zákazníkem za atraktivní cenu.
Předpokládaný počet návštěvníků během těchto 4 dnů OC Olympia je 20 000 denně tedy 80 000 (informace z oficiální statistiky návštěvnosti OC Olympia). Otvírací doba OC je od 10 - 21h , nutnost po celou dobu nabízet a prodávat vína.

Organizace ze strany obchodního centra Olympia a Ivety Weinbergerové:
- zajištění barů pro možnost prezentace v rámci pronájmu
- mapka vinařství a popis vinobraní v Olympii
- zajištění degustačních kartiček - maximální počet vzorků pro degustujícího návštěvníka je 3 druhy od vinařství
- degustační sklo s logem Vinobraní Olympia
- zviditelnění názvu prezentovaných vinařství v Olympii před a během konání akce
- zajištění příručního skladu v OC po dobu trvání akce
- mediální podpora vinobraní - tisk, rádio, magazín SOMMELIER

Vše ostatní si můžete zajistit samostatně dle vlastních představ, v případě Vašeho zájmu zajistí logistickou pomocí Wine Life!!!

Zaujala-li vás tato nabídka a možnost prezentace v Brně, kontaktujte mě co nejdříve na mailové adrese iveta@winelife.cz nebo na telefonu 602 732 610 a já Vám zašlu přihlášku k potvrzení. Uzávěrka letáků do tisku je 23.8., tudíž máte čas na rozmyšlenou, ale neváhejte dlouho.

Děkuji za Vaše odpovědi a těším se na hezkou společnou akci!

Iveta Weinbergerová
Project manager

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína