Tucet netuctových vín - soutěž časopisu Epicure

informace pro vinaře
TERMÍN PŘIHLÁŠEK A NÁVOZU VÍN DO NVC PRODLOUŽEN DO 4.5.2011

Slovenský lifestylový časopis Epicure vyhlašuje soutěž vín, jejímž cílem je vybrat šampiona a 12 nejlepších vín pro jednotlivé země střední Evropy; v tomto kole pro Čechy a Moravu.

Vyplnění přihlášek a doručení vzorků: do 2. května 2011 do Národního vinařského centra Valtice. Přihlašovací poplatek 350 Kč + DPH je určen na pokrytí nákladů s hodnocením. Soutěž organizuje slovenský časopis Epicure a cílem je ocenit v tomto kole 12 nejlepších vín z Moravy a Čech, které budou oceněny medailí a medializovány v časopise. Šampion dostane zdarma exkluzivní prostor 4 stran v hodnotě přibližně 5.000 EUR a všech 12 vín bude v časopise představeno. Více na www.epicure.sk

Soutěž je určena pro bílá, růžová a červená vína s obsahem cukru 0-12 g/l.

Hodnotit budou 2 komise složené převážně ze zkušených degustátorů, nominovaných Národním vinařským centrum. Vedoucí hodnocení bude prof. Fedor Malík.


Přihlášování probíhá přes registrační systém NVC - pokračujte ZDE >>>.


Případné další informace
Robert Kiss, šéfredaktor
www.epicure.sk
00421 905 361 850


*********************************************************
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ
Vjezd autem do areálu zámku ve Valticích je možný pouze v pondělí; v ostatní dny pouze od 7.30 do max. 9.00 hod. Po 9.00 hod. je nutno zastavit na parkovišti před zámkem a víno převézt do kanceláře NVC na ručním rudlu.
*********************************************************

{fotogalerie foto_aktuality_2073}

Soubory ke stažení

Statut soutěže
doc, 683008

Vinařské novinky do schránky

Každý týden vám pošleme aktuality ze světa vína